Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2394.65
BIST 100
10270.5
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bebek Arabası Seçmenin Püf Noktaları

​Bebeğinizle birlikte rahatça seyahat edebilmek için bir bebek arabasına ihtiyaç duyarsınız. Kullanışlı bebek arabaları yenidoğan bebeklerden yürümeye başlayan çocuklara kadar uzun yıllar boyunca size eşlik eder.
Bebek Arabası Seçmenin Püf Noktaları
05 Ocak 2024 16:00:00
​Bebeğinizle birlikte rahatça seyahat edebilmek için bir bebek arabasına ihtiyaç duyarsınız. Kullanışlı bebek arabaları yenidoğan bebeklerden yürümeye başlayan çocuklara kadar uzun yıllar boyunca size eşlik eder.

Bebeğinizle birlikte rahatça seyahat edebilmek için bir bebek arabasına ihtiyaç duyarsınız. Kullanışlı bebek arabaları yenidoğan bebeklerden yürümeye başlayan çocuklara kadar uzun yıllar boyunca size eşlik eder. Ancak doğru bir seçim yapmak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Siz de bebek arabası seçmenin püf noktalarına göz atarak, ihtiyaçlarınıza uygun en kullanışlı ve konforlu modeli bulabilirsiniz.

Bebek Arabası Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bebek arabası seçmenin püf noktaları anne ve babalar için yol göstericidir. Bunlar:

· Bebek arabasını kolayca kullanabilmeniz için hem hafif hem de güvenli olması önemlidir. Emniyet noktaları ve kemerleri mutlaka kontrol etmelisiniz.

· Bebeğinizin konforu için arabanın oturma durumundan yatay konuma getirilmesini sağlayan fonksiyonel özelliklerine göz atmalısınız.

· Kolay açılıp kapanabilen ürünler, bebeğiniz kucağınızdayken hareket kabiliyetinizi artırır.

· Fren sistemi bulunması ve tekerleklerin 360 derece dönebilmesi sayesinde arabayı dilediğiniz gibi yönlendirme şansınız olur.

· Arabanın garanti süresinin uzun olması yaşanabilecek olumsuzluklara karşı güvende olmanızı sağlar.

Bebek Arabası Modelleri Nelerdir?

Bebek arabası modelleri kullanım amacı, büyüklüğü ve tasarımdaki detaylarıyla farklı özelliklere sahip ürünlerden oluşur. Bu modeller şu şekilde sıralanabilir:

· Travel Sistem: Doğumdan itibaren kullanabileceğiniz pek çok farklı parçadan oluşan ürünlerdir. Taşıma koltuğu da dâhil edilen bu model sayesinde bebeğinizle araç içinde güvenle seyahat edebilirsiniz. Kompakt tasarımlı ve geniş iç hacimli araba taşıma koltuğu, hem ana kucağı hem de oto koltuğu olarak kullanıldığı için başka bir ürüne ihtiyaç duymazsınız.

· Kabin veya Baston Bebek Arabası: Bu model, uçak seyahatlerinde hafif ve pratik olması sebebiyle tercih edilir. Farklı pozisyonlarda kullanılabilen ürün tek elle kolaylıkla açıp kapanır. İnce ve zarif yapısıyla araba bagajınızda da fazla yer kaplamaz.

· İkiz Bebek Arabaları: Birden fazla çocuğunuz varsa veya yenidoğan bebekleriniz ikizse dışarı çıkarken rahat etmenizi sağlar. Taşıma koltuğu ve bebek arabasıyla birlikte farklı yönlerde kullanılabilen model sayesinde çocuklarınız güvende olur. Sağlam ve dayanıklı gövdesi, ayarlanabilir parçalarıyla konforlu bir seçenektir.

Bebek Arabası Fiyatları

Bebek arabası fiyatları özelliklerine, kapasitesine ve modeline göre değişir. Arabaların farklı parçalardan oluşması da fiyatı etkileyen faktörler arasında sayılır. Travel sistem bebek arabaları içinde tüm taşıma ürünlerini içerdiği için diğerlerine göre biraz daha farklı fiyatlara sahip olabilir. İkiz veya birden fazla çocuğun taşınabilmesine olanak sunan modeller veya baston arabalar kullanım durumu ve sunduğu avantajlara göre fiyatlandırılabilir. Siz de aradığınız özelliklere sahip seçeneklere Kraft Baby avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.