Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.02
Gram Altın
2465.00
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bebekle yurt dışına kaçan LGBT üyeleri itiraf etti: Aile Bakanlığına yalan söyledik

29 Temmuz 2023 19:59:25
Nuray Güler ve Yeliz Günay adlı LGBT üyeleri, domuz eti yeme videosuyla ün kazanmışlardı. 2 yıl boyunca birlikte oldukları bebekleriyle yaptıkları paylaşımların ardından küstah itiraf geldi. Açıklamada, "Aile Bakanlığına verdiğimiz beyanlarda gerçeği gizledik ve 'Sadece arkadaşız' dedik." ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz yıl, domuz eti yeme videosuyla tanınan Nuray Güler ve Yeliz Günay adlı iki LGBT bireyi, uzun süredir birlikte oldukları bebekleriyle yaptıkları paylaşımların sosyal medyada gündeme gelmesiyle büyük tepki çekti.

Yurt dışına kaçtılar

Bebekleriyle birlikte yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktıktan sonra, Aile Bakanlığı tarafından başlatılan incelemede yetkililere gerçeği yansıtmayan ifadeler verdikleri ortaya çıktı.

Yalan söylediklerini itiraf ettiler

Avukatlarının yönlendirmesiyle bakanlık görevlilerine yanıltıcı beyanlarda bulunarak, bebeklerinin sadece arkadaşlarından olduğunu iddia ettiler. Ancak daha önce yayınladıkları bir video, gerçekleri itiraf eder nitelikteydi; videoyu izleyenler, bebeklerinin iki annesi olduklarını dile getirdiklerini net bir şekilde görebildi.

Bakanlık evlerini inceleyecekti

Bu olay sonucunda Aile Bakanlığı, Antalya'daki evlerini de incelemek üzere harekete geçti. LGBT çifti, bakanlık görevlilerinin evlerini incelemesinin gerçekleri açığa çıkaracağından bahsetti ve çift evi olduklarını iddia etti. Yaşananların ardından nasıl yurt dışına kaçtıklarını açıkladılar.