Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bella Hadid'in babası: Nazilerden kaçan 2 Yahudi aileyi evimize aldık

30 Ekim 2023 11:55:12
Filistinli model Bella Hadid'in babası çarpıcı bir açıklamada bulunarak Nazilerden kaçan 2 Yahudi aileyi evimize almıştık dedi.

Kariyerini yakma pahasına Siyonistlerin cirit attığı Amerika'dan İTÖ'nün katliamlarına tepki gösteren Filistinli model Bella Hadid geri atmazken bu kez babası Muhammed Hadid konuşması ile gündeme geldi.

Muhammed Hadid, 2. Dünya Savaşı zamanında 2 Yahudi aileyi evlerinde misafir ettiklerini söyleyerek, "Nazilerden kaçan 2 Yahudi aileyi evimize aldık, 2,5 yıl misafir ettik. Annem beni dünyaya getirmek için annesinin evine gidip ben 9 günlükken geri gelince eve almadılar. Annemin bana bir örtü almasına bile izin vermediler” ifadelerini kullandı.

Muhammed Hadid, verdiği röportajda:

"Birgün , Polonya ve Almanya'dan ayrılan Yahudi mültecileri taşıyan bir gemi geliyor Önce Amerika'ya sonra Küba'ya gidiyorlar. Sonra Hayfa'ya geliyorlar Ve komik olan şu ki Hayfa limanını büyük dedem inşa etmişti. Gemide asılı kan pankartta Almanya'daki evimizi umudumuzu kaybetttik. Umutlarımızı yıkmayın yazıyordu. Dedemler ve diğer herkes ikişer aile alıyor. Babamın evine de getiriyorlar. İki buçuk yıl bizimle yaşıyorlar. Annem bana hamileyken Nasıra'ya ailesinin yanına gidiyor. Doğum yaptıktan sonra, ben 9 günlük bir bebekken evimize Safed'e geri dönüyor. Ve kapıda kalıyoruz. Evimize dönüyoruz ve girmemize izin vermiyorlar. Annem yalvararak beni sarmak için bir örtü almak istediğinde ona bile izin vermiyorlar. Bu yüzden Suriye'deki bir mülteci kampına gidiyor."