Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2529.00
BIST 100
10716.75
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ben 10 numarayım

"Yeni doğan bebeğimle İstanbul'da güzel günler geçiriyorum. Gol işimin bir parçası, Benfica'ya gol atsam elbette sevineceğim... Asıl mevkim 10 numara."
Ben 10 numarayım
09 Eylül 2016 10:00:00
"Yeni doğan bebeğimle İstanbul'da güzel günler geçiriyorum. Gol işimin bir parçası, Benfica'ya gol atsam elbette sevineceğim... Asıl mevkim 10 numara."

Beşiktaş'ın yeni 'beyni' Anderson Talisca, A Spor'un sorularını yanıtladı. Brezilyalı, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Benficamaçında eski takımına karşı gol atmak istediğini söyledi. İşte yıldız oyuncunun A Spor'a yaptığı açıklamalar: "Ailemle, yeni doğan bebeğimle beraber İstanbul'da çok güzel günler geçiriyorum. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Transfer sürecimle ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Geçen yıl gereksiz konuşmalar oldu. Kim suçlu, kim değil artık önemli değil. Benfica gibi büyük birkulüpten Beşiktaş gibi başka bir büyük kulübe geldim ve şu an çok mutluyum."BENFİCA'DA HARİKA İŞLER YAPTIMBeşiktaş'ın 3. yıldız hedefiyle başladığı sezonda röportaja üzerinde 3 yıldız bulunan siyah-beyaz tişörtle çıkan Talisca, "Benfica'da harika iki sezon geçirdim ama profesyonel düşünüyorum. Beşiktaş formasını ıslatmak için giyiyorum. Maçta elimden geleni yapacağım.Gol atarsam da Beşiktaşlı bir futbolcu olarak tabii ki sevineceğim. Sevinmek bu işin bir parçası."

BENİ HOCAM ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ"Transferimi isteyen hocamızdı. İlk başta Şenol hocamızın gösterdiği, ihtiyacı olduğu yerde oynayacağım. Çok gol attığım pozisyon 10 numara en sevdiğim pozisyon... Hem gol açısından hem asistlerimle kendimi orada daha rahat hissediyorum. Takıma katkı yapabileceğime inanıyorum. Hocama, beni Beşiktaş'a transfer ettirdiği için özel olarak teşekkür ettim.

TDV kurban