Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.58
Gram Altın
2385.21
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bilgi’de mezuniyet coşkusu

Bilgi’de mezuniyet coşkusu
05 Temmuz 2019 00:01:00

Gülden AĞ

1996 yılında “Okul için değil, yaşam için öğrenmeli” ilkesiyle kurulan ve Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getiren İstanbul Bilgi Üniversitesi 2018 – 2019 akademik yılı mezunlarını verdi. Mezunlar, Santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenen törenlerde diplomalarını alarak yeni bir başlangıca adım attı.

“Okul için değil, yaşam için öğrenmeli”

Programın açılış konuşmasını yapan İstanbul Bilgi Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Kübra Doğan Yenisey, mezun öğrencilere tavsiyelerde bulunya. Prof. Dr. Yenisey, “Üniversitede sizlere, esas olarak öğrenmeyi öğrettik. Doğru veri ile güvenmemeniz gereken bilgiyi ayırt etme becerisine sahipsiniz. Öğrencilik hayatınız aslında hiç bitmeyecek, daima öğrenecek, giderek daha fazla öğreteceksiniz. BİLGİ’nin şiarı olan ‘okul için değil, yaşam için öğrenmeli’ felsefesini içinizde yaşatmanızı yürekten diliyorum” dedi.

İlk 3’e adını yazdıran öğrenciler

Bilgi’den bu yıl birincilikle mezun olan isim, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Berk Dursun Yılmaz oldu. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nden Deniz Kahraman Koç okul ikincisi olurken Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nden Moaz Nasser Saber Abdelrahman, Zeynep Akbaş, Sıla Karadağ ile Mustafa Kerem Tokel ise üçüncülüğü paylaştı.