Dolar (USD)
32.45
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2435.57
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Binomo Demo Hesap İncelemesi - 2021

Binomo Demo Hesap İncelemesi - 2021
23 Haziran 2021 10:53:42

Yatırım ekosistemi hızla dijitalleşiyor, bugün hayatımızdaki pek çok şey gibi yatırım yaparak ek gelir elde etmek de artık online ticaret platformları sayesinde tek tıkla mümkünSon dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Binomo ise Türkiyede en çok tercih edilen online ticaret platformları arasında yer alıyor. Bugün Türkiye dahil 133 ülkede hizmet veren ve günlük 1 milyonu aşkın işlemin yapıldığı Binomo, özellikle yatırımcı adaylarına olan yaklaşımıyla gözleri üzerine çevirmiş durumda.

Çünkü Binomo, niteliğe değil niceliği odaklanıyor. Yalnız online bir yatırım aracı değil eğitici olarak da konumlanıyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve sunduğu Demo Hesap özelliğiyle yatırımcı adaylarının doğru işlemler yapabilmesi için onlara rehberlik ederken, aslında yatırımcı olmayı öğretiyor. Peki bunu nasıl yapıyor? Sizler için Binomonun Demo Hesabını inceledik ve yatırımcı adaylarına yatırım yapmayı nasıl öğrettiğini göstermeye çalıştık.

Binomo Demo Hesap nasıl açılır?

Binomo, hem masaüstü cihazlardan hem de Android ve iOS uyumlu mobil uygulamalar üzerinden yatırım yapma imkanı sunuyor. Cihaz türünüz ne olursa olsun, e-posta adresinizi girerek ve güçlü bir şifre belirleyerek hızlıca bu ailenin bir parçası olabiliyorsunuz.

binno1_e1c7ccb66b8b655a40f3442e33bd2ed0.png

Hemen ardından ne yapmak istediğiniz soruluyor: Deneyim kazanmak mı, yoksa yatırıma başlamak mı? Daha önce işlem yapmamış bir yatırımcı adayı olarak “Daha önce hiç işlem yapmadım, bana temelleri öğret” butonuna basarak Demo Hesabınızla eğitimi başlatabiliyorsunuz.

Demo Hesap ile 8.000 TLlik sanal bakiye tanımlanıyor

Binomo Demo Hesabı, sizin için tanımlanmış 8.000 TL değerinde sanal bir bakiyeyle açılıyor. Bu sayede herhangi bir risk almadan yatırım yapmayı öğrenmeniz amaçlanıyor. İlk etapta size menüde neler olduğu ve platform üzerindeki araçların ne işe yaradığı gösteriliyor. Sayfanın sağ üst tarafında hesap ve bakiye bilgileriniz yer alıyor. Hemen alt tarafta ise seçebileceğiniz yatırım tutarları. Minimum tutar ise 8 TL!

bino2_bf47f5ff65538de6e37f715ce4081d1d.png

En önemli nokta ise elbette 8 TL ile neler yapabileceğiniz. Binomo, size ekranın sol tarafında yer alan listeden işlem yapacağız varlığı seçmenizi ve işlem tutarını belirlemenizi istiyor. 30’tan fazla varlığa yatırım yapabileceğiniz bu platformda temel amacınız, seçtiğiniz varlığın grafikteki eğilimlerini tespit etmek ve fiyat değişiklerini öngörmek. Her doğru öngörü, ek gelir kazanmanızı sağlıyor!

Demo Hesap ile işlem yaparak Binomoda işlem yapmayı öğrenin

Bir sonraki adımınız varlığın hareketini öngörmek. Aşağı mı yoksa yukarı yönlü mü? Çoğunluğun fikrini de görebileceğiniz bu alanda, grafik tarayıcı size trendin yönünü tahmin edebilmeniz için yardımcı oluyor. Önce fiyat değişimini öngörmek istediğiniz zaman aralığını, ardından işlem için yatırım tutarınızı seçip fiyat hareketinin yönü konusunda tahmin yürütüyorsunuz. Öngörünüz doğruysa, ek gelir kapıda demektir! Binomo, grafiği doğru okumanız konusunda da destek veriyor. Örneğin bugünün maksimum fiyatını bir okla işaretleyebiliyor veya diğer yerleşik etiketleri kullanarak işlem açtığınız yerleri farklılaştırabiliyorsunuz.


bino3_d96948e3dd283e54bd687334d4f3ab49.png


binno6_ad4d5664bfda7219ab9ab0e2dc1fc27e.png

Demo hesap sayesinde Binomo yatırım stratejilerini takip edin

Kenar çubuğundaki menü simgelerinden biri strateji bölümüne götürüyor. Burada Binomo ekibinin kullanıma hazır 11 stratejiden oluşan bir yatırım rehberi bulunuyor. Bu yatırım yöntemleri ise yeni başlayanlar, deneyimliler ve profesyoneller için olmak üzere 3 gruba ayrılıyor. Açıklanan yöntemler, kullanımları hakkında önemli bilgiler sunuyor. Zaman çerçeveleri, varlıklar için öneriler ve stratejilerin uygulanmasını ve işleyişini açıklayan ayrıntılı bir kılavuz da bulunuyor. Her strateji, bir grafik şablonunun hazırlanmasına, kullanılan göstergelerin yorumlanmasına ve işlemlerin nasıl sonuçlanacağına ilişkin bilgiler içeriyor.

Binomo hesabıma para yatırma

Elbette tüm bu süreçte yalnız değilsiniz. Herhangi bir sorunuz olması durumunda sol taraftaki menüden destek seçeceğine tıklayarak Binomo ekibiyle iletişime geçebiliyorsunuz. Kendinizi hazır hissettiğinizde ise yukarıda yer alan hesap bilgilerinden gerek hesap seçeneğini işaretleyerek gerçek kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Demo, Standard, Gold ve VIP hesap türlerinden birini seçip para çekme süresi, işlem kârlılığı ve sigorta gibi ek özelliklerden de faydalanabilirsiniz.


bino5_1fc65e5a7485a0bdaf3d54d1c732d590.png


Binomo’da gerçek hesabınızı açtıktan sonra para yatırmak da oldukça kolay! Yukarıda yer alan görselde olduğu gibi para yatırmak için birçok farklı ödeme yöntemi yer alıyor. Dilediğiniz seçenekten birini seçip kolayca para yükleyebilirsiniz. Bu sayede yatırım yaparak eki gelir kazanamaya başlayabilirsiniz.

Son olarak küçük ama önemli bir not! Risksiz yatırım pratiği yapmak mümkün olsa da gerçek bir yatırım deneyimi daima risk barındırır! Binomo, yalnızca bu riskleri en aza indirmek üzere sizi ekosisteme hazırlar.