Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Birevim ve Tügva’dan Elazığ’a İcathane 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Birevim arasında imzalanan protokolle Bir Gelecek projesi kapsamında Elazığ’da icathane kurulacak. 
Birevim ve Tügva’dan Elazığ’a İcathane 
26 Şubat 2020 18:50:00
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Birevim arasında imzalanan protokolle Bir Gelecek projesi kapsamında Elazığ’da icathane kurulacak. 

TÜGVA ve Birevim arasında Bir Gelecek projesi kapsamında Tügva Elazığ Temsilciliği bünyesinde çocukların ve gençlerin kabiliyetlerini geliştirmeleri için her türlü araç ve gereçi bünyesinde barındıracak icathane atölyesine kurulmasına yönelik iş birliği protokolü Tügva Genel Merkezinde imzalandı.

İmza töreninde konuşan Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay, “ Ülkemizde milli ve manevi değerlere bağlı nitelikli bireylerin yetişmesi için başarılı çalışmalar yapan Tügva ile güçlerimizi birleştirerek böylesine güzel bir atölyeyi Elazığ’a kazandıracak olmaktan dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyım. Elazığ’da ki depremden dolayı gençlerimizin yaşaması muhtemel travmaların önüne geçmek, Elazığ’da yaraların hızla sarılabilmesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin rehabilitasyon süreçlerinin hızlanması için bu tarz tasarım atölyeleri, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyet son derece önemli. Bizde Tügva ile birlikte kuracağımız bu atölye ile Elazığ’dan nice tasarımların ve icatların çıkacağına inanıyoruz. Böyle hayırlı bir işe bizleri ortak ettikleri için Tügva Genel Başkanı Enes Eminoğlu’na ve bizlere bu imkanları sunan Birevim Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim. “ dedi.

Desteklerinden ötürü Birevim’e teşekkür eden TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu “ TÜGVA ailesi olarak gençliğimize en güzel hizmetleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. Birevim ile imzaladığımız bu protokol ile Bir Gelecek projesi kapsamında Elazığ ilimize icathane atölyesi kazandıracağız. Elazığ’da ki çocuklarımızın deprem’in olumsuz etkilerini bir an önce üzerlerinden atmaları için güzel bir hizmet olacağını düşünüyorum. Birevim ailesine, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye ve Genel Müdürü Mustafa Alpay’a destekleri için teşekkür ediyorum. İnşaAllah bu uzun yıllar sürecek birlikteliğimiz için güzel bir başlangıç olur “ dediler.