Dolar (USD)
32.24
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2450.17
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bu kez SP'liler bile şaşkın ve öfkeli

Topluma "Bilge lider" diye tanıtılan SP lideri Temel Karamollaoğlu'nun daha ilk imtihanında hem de en kötü şekilde sınıfta kaldığı değerlendiriliyor.
Bu kez SP'liler bile şaşkın ve öfkeli
14 May 2018 11:25:00
Topluma "Bilge lider" diye tanıtılan SP lideri Temel Karamollaoğlu'nun daha ilk imtihanında hem de en kötü şekilde sınıfta kaldığı değerlendiriliyor.

Temsil ettiği muhafazak kesimin ve SP'lilerin bile tepkisini çeken Karamollaoğlu, yavrusu yetim kalan çarşaflı gencecik bir şehit eşinin cümlelerine aşırı derecede reaksiyon gösterirken, etrafındakiler ise genç kadına provokatör, ajan vb kelimelerle hakaret ederken, neredeyse tartaklayacaklardı. Genç kadın daha sonraki açıklamasında, "Eğer orada bazıları tutmasaydı beni darbedeceklerdi" demişti.

GENÇ BİR KADINA KARŞI BİLE KENDİNİ TUTAMADI

Fatih'te çarşaflı bir genç kadın "Bilge adam" diye tanıtılan Karamollaoğlu'na, dindarlara karşı onlarca yıldır düşmanlıklarıyla bilinen partilerle yaptığı işbirliği nedeniyle tepki göstermiş, "Rahmetli Erbakan'ın partisi nasıl olur da 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle (yani darbecilerine yakın siyasi çevrelerle) birlikte hareket eder" diye sormuştu.

SP'lilerin bile açıklamakta zorlandığı, bir türlü içinden çıkamadığı "SP-CHP" hatta "SP-HDP" yakınlaşmasını şaşkınlıkla izlerken, 15 Temmuz şehidi İbrahim Yılmaz'ın eşi olan Esma Yılmaz'ın tek yaptığı bunu SP lideri Karamollaoğlu'nun yüzüne söylemek olmuştu.

AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en sert şekilde ve acımasızca eleştiren; Abdullah Gül'ü sırf oyları bölmek için Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkarmaya çalışan, 15 Temmuz'a "tiyatro" diyenlerle dost olan Temel Karamollaoğlu, bu kez milleti fazlasıyla üzdü ve öfkelendirdi.

Yavrusu yetim kalmış Esma Yılmaz'ı ajan-provokatörlük ile suçlayan SP lideri ve çevresindekiler tarihe kara bir leke bırakmış oldu.