Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.04
Gram Altın
2467.64
BIST 100
10319.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Çağrı Market'ten finansal tetikçilere 'yatırım' tokadı

Dolar üzerinden Türkiye'ye karşı oynanan oyuna Çağrı Market de 'dur' dedi. Finansal yaptırımlara karşı çıkan Çağrı Market, "yatırım" kararı aldı.
Çağrı Market'ten finansal tetikçilere 'yatırım' tokadı
14 Ağustos 2018 20:09:00
Dolar üzerinden Türkiye'ye karşı oynanan oyuna Çağrı Market de 'dur' dedi. Finansal yaptırımlara karşı çıkan Çağrı Market, "yatırım" kararı aldı.

Millete ve devlete bağlılığını ortaya koyan Çağrı Market, Ağustos ayında şubeler açmaya devam etti.

Çağrı Market yönetim kurulu başkanı Mahmut Kara, "Ekonomi moral işidir bizler değişik hesaplar içinde olmadık bu ülkede kazandıklarımizi bu ülkeye bu millete sunmaya kararlıyız. Yerel ve milli sermaye milli üretim ve dayanışma ile bu günleri kısa sürede atlatacağız yeter ki moralimizi yüksek tutalım daha fazla çalışalım daha disiplinli hareke edelim yeni pazarlara yönelerek kabugumuzu kıralım. Unutmayalım ki aydınlığa en yakın zaman karanlığın zirve yaptığı zamandır, şer gördüklerimizde bilmediğimiz hayırlar olabilir" dedi.

Çağrı market kısa bir sürede açtığı üç şube ile 57 hizmet birimi ve 2650 kişilik personel sayısına ulaşarak, istihdama önemli katkı sağlarken, Mahmut Kara şunları söyledi:

"Biz Çağrı ailesi olarak kriz diyenlere inat yeni şubeler açarak istihdama katkı vermeye katma değer üreterek ekonomide milli ve yerel duruş sergilemeye devam edeceğiz.. Çağrı ailesine 15 gün içinde üç yeni şube ekledik

Ümraniye ikbal, Kağıthane Axis Avm ve güneşli evren şubelerimizi arka arkaya açarak ekonomimize olan güvenimizi ortaya koyduk. Kriz tellallığı yapanlara karşı ideolojik siyasi görüşü ne olursa olsun tüm işverenlerin sanayicilerin ve toplumunun tek vücut hareket etmesi elzemdir. Hepimiz bu geminin asıl unsurlarıyız dümende ki kaptana hep beraber yardımcı olmak gemiyi sağ salim limana ulaştırmak zorundayız..

Çağrı market dün olduğu gibi bugün de yatırım yapmak bu sektörde kazandığını bu sektöre harcayarak kendini geliştirmek kurumsallaşmak çabalarına devam edecektir. Çağrı market son dönemde başta ABD olmak üzere global saldırılara karşı safını belli ederek milli bir duruş ortaya koydu. Yerel üreterilere daha fazla destek vermekle kalmayıp reklam planlaması içinde yer alanre Twitter. Faecbook, Instagram ve Google ile yapılan reklam anlaşmaları iptal edilmiştir."

Mahmut Kara şöyle devam etti: "Bizler yerli ve yerel üretime değer veriyoruz ve Çağrım ve Kırköy markası ile kendi ürünlerimizi üretiyoruz.. Bal Tereyağ yoğurt çay süt Bakliyat ürünleri vb Her geçen gün ürün adedi ve çeşitliliğini artırarak üreten Türkiye nin parçası olmak istiyoruz Biz biliyoruz ki yerli üretim olmadan ithal edilen ürünler sizi bağımlı yapar ve bağımsız kararlar almanıza engel olur, onların oyuncağı olursunuz ya istediklerini yaparsınız yada geçmişte Kıbrıs Barış harekatın da ve bugün olduğu gibi sizi ambargo ile terbiye etmeye çalışırlar. Çağrı market sorumluluklarınin bilincinde elini taşın altına koymaya üretmeye daha çok şube açarak istihdama katkı vermeye devam edecektir "