Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2397.92
BIST 100
10177.91
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Can Ataklı'dan rezil sözler! 'Akbelen' üzerinden milli iradeyi hedef aldı

31 Temmuz 2023 16:06:34
Can Ataklı, AK Parti'ye oy veren seçmenin çevre duyarlılığı olmadığını savunarak, "Çevre duyarlılığı olan muhalefet olanlar. Daha medeni insanlar, tatil falan da yapıyorlar." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

"Akbelen ormanları katlediliyor" algı operasyonuyla CHP ve HDP yandaşları tarafından provokasyon malzemesi yapılan olay hakkında CHP yandaşı Can Ataklı'dan AK Partiye oy veren vatandaşları aşağılayan bir yorum geldi.

Muğla'da yerli linyitten elektrik üreten Yeniköy Kemerköy termik santrallerinin maden sahasının genişletilmek istenmesi CHP ve HDP yandaşları tarafından provokasyon malzemesi yapıldı. "Akbelen ormanları katlediliyor " yalanıyla ortalık karıştırılmaya çalışılırken CHP yandaşı Can Ataklı'dan akıllara zarar bir açıklama geldi.

Can Ataklı'dan rezil sözler

Akbelen'de provokasyon için toplanan kalabalığı destekleyen bir açıklama yapan Can Ataklı skandal ifadeler kullandı.

Ak Parti seçmenini hedef aldı!

Bölgede toplananların çevre duyarlılığı yüksek olan insanlar olduğunu savunan Can Ataklı AK Parti seçmeninin ise çevre duyarlılığı olmadığını iddia ederek şu skandal sözleri söyledi:

"Çevreci insanlar hemen bölgeye akın ediyor. Zaten yaz tatili olduğu için çevre duyarlılığı olan insanlar da tatilde. Ben AK Partililerin falan çevre duyarlılığı olduğunu zannetmiyorum.

Muhalifler daha medeni, tatil yapıyorlar

Çevre duyarlılığı olanlar bugün muhalefet olanlar. Daha medeni insanlar tatil falan da yapıyorlar. "

CHP'liler bölge insanı tarafından tepkiyle karşılanmıştı

Öte yandan bölgeye giden CHP heyeti peş peşe skandallara imza attı. Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP heyeti Akbelen'de işçiler tarafından protesto edildi.

"Zeytin bizim, kömür bizim, santral bizim" pankartı açan işçiler Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. "İş ekmek yoksa barış da yok" diyen İşçiler "Emeğe uzanan eller kırılsın" sloganlarıyla Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nun aracının önünü keserek "Arabaya değil, barikata" sloganları atıldı.

Mahmut Tanal'ın rezil tavırları Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı

CHP milletvekili Mahmut Tanal kendisine tepki gösteren bir kadına, "Sizin yüzünüzden iktidarı kaybettik sen AKP'nin provokatörüsün." dedi.

Tanal daha sonra ise bir jandarmayı 'eşkıya' diyerek kovaladı.