Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Erdoğan'dan Alanya'ya doğal gaz müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde Alanyalılar için doğal gaz müjdesini verdi.
Başkan Erdoğan'dan Alanya'ya doğal gaz müjdesi
02 May 2023 15:28:38
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde Alanyalılar için doğal gaz müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Önümüzdeki dönemde Alanya'da doğalgaz arzını sağlamaya planlıyoruz' diyerek Antalyalılara büyük müjdeyi verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Şu anda karşımda 100 bini aşkın Antalyalı var. Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için hazırlandığımız şu günlerde bir kez daha Antalya'nın desteğine talip olmak için sizlerleyiz.

Ülkenin her karış toprağına yatırım

Ülkenin her karış toprağını yatırımlarla donatırken kimsenin kökenini, meşrebini, mezhebini sormadık. Şimdi bay bay Kemal şimdi de TOKİ'yi kapatacağını söylemiş. Ben göreve gelmeden önce TOKİ'deki üretim sayısı 40 bin konuttu. Şimdi ise 1 milyon 300 bin konutu biz yaptık. 40 bin nere, 1 milyon 300 bin nere? Bay Bay Kemal, bu millet TOKİ’yi sana yedirmez.

Kiralarda yaşanan fahiş fiyat artışı

Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz. Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı da yine biz çözeceğiz.

Bay Bay Kemal senin arkadaşım Kandil. Onlarla beraber bu yoldasın. Ama bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek.

Ne diyor “100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz” diyor, bunu diyen HDP’li bu masada bu da var. Bay Bay Kemal sana bu yolu açmaz benim milletim. Bay bay Kemal CHP'yi öyle bir yere getirdi ki bu parti kurucusu olduğu Cumhuriyete ve kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal'e hakaret edenlerin yuvasına dönüştü.

Alanya'ya doğalgaz müjdesi

Önümüzdeki dönemde Alanya, Demre, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Kemer, Kumluca ve Manavgat'a doğalgaz arzı sağlamayı planlıyoruz

VF kat sağ