Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Erdoğan'dan muhalefete sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de düzenlenen mitinde konuştu. Erdoğan, "Attığımız her adım ya CHP ya da bölücü terör örgütü tarafından sabote edildi" dedi. Erdoğan, Hakkari'nin 4 ilçesine de doğal gaz müjdesi verdi.
Başkan Erdoğan'dan  muhalefete sert tepki
15 Mart 2024 18:36:32
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de düzenlenen mitinde konuştu. Erdoğan, "Attığımız her adım ya CHP ya da bölücü terör örgütü tarafından sabote edildi" dedi. Erdoğan, Hakkari'nin 4 ilçesine de doğal gaz müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de düzenlenen mitinde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'ye, "Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi ya da bölücü örgüt tarafından sabote edildi." diyerek tepki gösteren Erdoğan, Hakkari'ye de çifte müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Başkan Erdoğan'dan Hakkari'ye doğal gaz müjdesi

Ulaşımda 2002 yılına kadar Hakkari'ye 1 kilometre bölünmüş yol yapılmıştı, biz 90 kilometre yol yaptık.

Hakkari'ye doğal gaz sağladık. İnşallah önümüzdeki dönemde Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova'ya da doğal gaz arzı sağlamayı planlıyoruz.

Hakkarili kardeşlerimize müjde vermek istiyorum. Hakkari'de Toplum Yararına Programımız kapsamında 2 bin kardeşimizi istihdam edeceğiz"

Emniyetteki arkadaşlarımıza sordum alanda kaç kişi var diye. Şu anda karşımda 30 bin kişi var.

'Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi ya da bölücü örgüt tarafından sabote edildi'

85 milyonun her bir ferdini samimiyetle bağrımıza basıyoruz. Eski Türkiye'de sizlerle beraber milletimizin her bir kesimi çeşitli mağduriyetler yaşadı. Çoğumuz ötekileştirildik. Haksızlığa ve hukuksuzluğa mahrum bırakıldık.

Gezi olaylarından, 17-25 Aralık, 15 Temmuz Darbe girişimi gibi pek çok badireyi aşarak bugünlere geldik. Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi ya da bölücü örgüt tarafından sabote edildi.

erdogan_0f0a14b4a2053f4d4237c5a64c5c2da7.jpg

'Sizlerden iradenizi, kendilerinin tapulu malı görenlere esaslı bir ders vermenizi istiyorum'

CHP ve ortakları bunu sokaklarımızı kışkırtarak, mahkeme önlerinde nöbet tutarak yaptılar. Bölücü örgüt ise terör eylemleriyle, kadın, çocuk, yaşlı, polis, asker, işçi demeden vatan evlatlarını kalleşçe katlederek yaptı.

Türkiye'de kardeşliğin, demokrasinin hakim olmasını istemediler. Hakkarili kardeşlerimin de bu riyakarlığı gördüğüne inanıyorum. Sizlerden iradenizi, kendilerinin tapulu malı görenlere esaslı bir ders vermenizi istiyorum.

Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne ve teröristlere aktarmak yerine Hakkarili kardeşlerim için kullanacak isimler belirledik

'Hakkari'ye 72 milyar lira yatırım yaptık'

Kardeşlerim yaklaşık 22 yıl boyunca bu ülkenin her bir köşesine, her bir şehrine hizmet götürmek için mücadele ettik. Hakkari'ye 21 yılda yaklaşık 72 milyar lira yatırım yaptık. Yüksekova'dan buraya bakın araçlarınızla rahatlıkla gidebiliyorsunuz. 20 yıl önce böyle bir imkan var mıydı? Yeter mi? Yetmez. Tünellerle bu yollarımızı daha da güzel hale getireceğiz.

Deprem meselesinin ne kadar önemli ve acil bir konu olduğunu 6 Şubat'ta hep birlikte bir kere daha gördük. Hükümet ve devlet el ele vererek Hakkari'yi depreme hazırlamak istiyoruz.