Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP rotasını kaybetmiş gemi gibidir!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, dün Lapseki Hükümeti Konağı’nın açılışına katıldı.
CHP rotasını kaybetmiş gemi gibidir!
04 May 2019 11:17:00
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, dün Lapseki Hükümeti Konağı’nın açılışına katıldı.

Ezgi ÇelikAnkara

İstanbul’daki seçimlere itiraz sürecine ilişkin YSK’ya baskı yapan CHP, yeni bir skandala imza attı. Usulsüzlük iddiası nedeniyle başlatılan 32 soruşturmaya tepki gösteren CHP’li Engin Altay, YSK üyelerine 'İnsan içine çıkacak yüzünüz olsun. Kızılay'da sizi yürütmezler, yüzünüze tükürürler" diye seslendi. CHP’li Altay’ın bu açıklamalarına AK Parti’den tepki gecikmedi.

Konuya ilişkin MİLAT’a açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP’nin bir kez daha haddini aştığını belirtti. Turan, “Açıkça yargıya müdahale ediyorlar. Bu sözler, “Aslında bu şahıs minareyi çaldık, kılıfını uydurduk diyor. İnsan içine çıkamayacak, yüzüne tükürülecek birileri varsa seçimlere usulsüzlük ve şaibe karıştıran kişilerdir” dedi.

YSK'nin itirazları değerlendirmesinin bir yargı süreci olduğunu belirten Bülent Turan, “Ancak bakıyoruz ki bu süreçte CHP yine tehdit, hakaret, hukuk tanımaz ve baskıyla amacına ulaşmaya çalışıyor. CHP rotasını kaybetmiş bir gemi gibi adeta. Kimsenin yargıya müdahale etmesine ve hukuku çiğnemesine izin vermeyiz. CHPyi hukuki ahlaka davet ediyoruz” diye konuştu.