Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2440.20
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP'li Ali Mahir Başarır'a yumurtalı protesto

11 Mart 2024 10:50:28
Terör uzantısı Dem Parti ile ittifak yapan CHP'ye halkın öfkesi dinmiyor. Son olarak Mersin'e gelen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a yumurtalı protesto yapıldı. Başarır'ın adamları ise protestoculara saldırdı.

Terör uzantısı DEM Parti ile sözde kent uzlaşısı adı altında ittifak yapan CHP'de sular durulmuyor. Parti içerisinde bazı adaylar ittifakı eleştirirken tepkiler parti tabanına da yayıldı.

Mayıs genel seçimlerinde kapalı kapılar arkasında yapılan CHP-Kandil ittifakı, 31 Mart yerel seçimlere gidilirken açıktan yapılmaya başlandı.

İstanbul ve ilçeleri başta olmak üzere sözde 'Kent uzlaşısı' adı altında ittifaka gidilirken CHP ve DEM Parti Türkiye'nin birçok bölgesinde ortak aday çıkarttı.

Özellikle İstanbul dışında ittifakın en çok dikkat çektiği illerden biri olan Mersin'de ise Toroslar ve Akdeniz ilçesinde yapılan ittifak vatandaşların tepkisini çekti.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de yumurtalı protesto edildi.

Mersin'de düzenlenen etkinlikte, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır yumurtalı bir protesto ile karşılaştı. Başarır'ı protesto edenlere, Başarır'ın yanındaki kişilerin saldırması üzerine gerginlik yaşandı. Başarır, daha sonra programını sürdüremeden protestoların arasından uzaklaştı.