Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2433.35
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP'li Özkoç Erdoğan'ı hedef aldı!

16 Temmuz 2022 00:12:48
​CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 15 Temmuz gibi tarihi bir günde skandal sözlere imza attı. Darbeden Erdoğan'ı sorumlu tutarak, o karanlık gecede Erdoğan'ın saklandığını ileri sürdü.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin yıl dönümünde skandal ifadeler kullandı.

"Erdoğan'ın görevlendirdiği generallerin yaptığı bir darbe kalkışmasıdır"

''Türkiye'de bu darbenin mümessilleri, sinsi yollardan göreve getirilmemiştir. Vatan ve millet mücadelesi veren başta Genelkurmay Başkanı olmak üzere generaller görevden alınmış, Fethullah Gülen cemaatinin liyakatine yakın olan general ve subaylar göreve getirilmiş ve bizzat görevlendirilmiştir. Bu, adalet mekanizmasında da aynen bu şekilde olmuştur. Yani bu darbe kalkışması, sinsi bir şekilde göreve yerleştirilmiş insanlarla değil, bizzat Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirdiği generallerin yaptığı bir darbe kalkışmasıdır.'' ifadelerini kullandı.

FETÖ'cülerle yan yana olduğu günleri unuttu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin FETÖ ile olan ilişkisi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde belgelendi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu Meclis'e getirdiği 2014 yılında çekilmiş fotoğrafla CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un FETÖ'cülerle yan yana oluşunu gösterdi.

Kaynak: Haber 7