Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2441.27
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Cimbom'dan Fener'e çalım

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, İspanya'da Valencia yöneticilerinden Sofiane Feghouli'yi resmen istedi. Villarreal-Valencia maçını izlemeye giden Özbek sakatlığı nedeniyle oynamayan Feghouli ile görüştü. Fenerbahçe ile G.Saray arasındaki rekabet kızıştı...
Cimbom'dan Fener'e çalım
02 Ocak 2016 12:46:00
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, İspanya'da Valencia yöneticilerinden Sofiane Feghouli'yi resmen istedi. Villarreal-Valencia maçını izlemeye giden Özbek sakatlığı nedeniyle oynamayan Feghouli ile görüştü. Fenerbahçe ile G.Saray arasındaki rekabet kızıştı...
Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken, Başkan Dursun Özbek kardeşi ve aynı zamanda Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi Mehmet Özbek, İspanya'da sürpriz bir girişimde bulundu.
Özbek, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alanSofiane Feghouli'yi Valencia'dan resmen istedi. Özbek önceki gün Vilarreal- Valenciamaçını izlemek ve listesinde yer alan oyuncularla görüşmek için İspanya'ya gitti. Feghoulisakatlığı nedeniyle forma giymezken Özbek yıldız oyuncuyla bir görüşme yaptı.
Feghouli'yi Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin çok istediği belirtilirken, Cezayirli oyuncuFenerbahçe'den de teklif aldığını Sarı- Kırmızılı yöneticilere iletti. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Feghouli'ye Fenerbahçe yıllık 3.5 milyon Euro teklifte bulunmuştu.
İNTER'İN DE TRANSFER LİSTESİNDE YER ALIYOR
Özbek'in Valencialı yöneticilere Feghouli için 3.5 milyon Euro bonservis ücreti önerdiği de ortaya çıktı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Feghouli'nin serbest kalacağını belirtenÖzbek'in İspanyol yöneticilerlebugünbir görüşme daha yapacağı ifade edildi.Fenerbahçe'nin de Feghouli'nin menajerinden bu transfer hakkında bilgi aldığı ve 2 güniçinde Terraneo'nun İspanya'ya hareket edeceği belirtildi. Fenerbahçe, sezon başından beri Feghouli ile görüşürken İnter de oyuncuya talip olmuştu. İlk yarıda 17 maçta 4 gol 2 sasistlik bir performans sergileyen Feghouli'nin kaderinin bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor.
SEZON BAŞI AYRILIYORDU!
Feghouli, sezon başında Fenerbahçe'den gelen teklif sonrası ayrılmayı kafasına koydu.
DÖRT KOLDAN TAARRUZ
Ara transfere Kasımpaşalı Ryan Donk ile start veren Galatasaray arayışlarını dört koldan sürdürüyor. Genel Sekreter Fatih İşbecer, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde bizzat transfer görüşmelerinde bulunuyor. İşte transferde son durum: HOLLANDA
PARIS Saint Germain ile sözleşmesini uzatmayan Gregory Van Der Wiel, noel tatilini ülkesinde geçiriyor. Hollandalı sağ bekle Amsterdam'da görüşme yapıldı ancak anlaşma sağlanamadı. Bu kez Sneijder'in menajeri Guido Albers vasıtasıyla Ajax'ın sağ beki Van Rhijn ile temasa geçildi. Heracles'in sağ açığı Tannane de gündeme geldi ve hem kulübü hem oyuncu ile masaya oturuldu. Bu iki transferin gerçekleşmesi Mustafa Denizli'ye bağlı.
ALMANYA
Melo'yu çok arayan Cimbom ara transferde Donk'un yanında orta sahaya bir takviye daha düşünüyor. B.Münih'te kadroya giremeyen Sebastian Rode kiralanmaya çalışıldı. Ancak Alman ekibi "Ancelotti gelene gönderemeyiz" cevabını verdi.
BELÇİKA
Hollanda ve Almanya'nın ardından rotayı Belçika'ya kıran Aslan, Brugge'nin sağ beki Meunier için nabız yokladı. Fatih İşbecer daha sonra St.Truiden'nin 21 yaşındaki Brezily alı orta saha oyuncusu Edmilson Junior için pazarlığa girişti. Mustafa Denizli kararsız kaldı ve Belçika seferinde frene basıldı.
İSPANYA
Avrupa turunda son durak İspanya oldu. Mehmet Özbek yılbaşı günü Fener'in istediği Feghouli'ye talip oldu. Forvet adaylarından Ciro İmmobile'nin durumunu sordu. Ancak Sevilla cephesi İtalyan forveti bırakmaya sıcak bakmıyor. Listede Adrian Lopez de var.