Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2433.36
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CNN'e konuşan İmamoğlu Hamas'a terörist dedi

28 Nisan 2024 14:25:21
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN International'a skandal açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Hamas'ın İsrail'e kendilerini üzen bir saldırı yaptığını söyleyerek Hamas'ı terörist ilan etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN International’a verdiği röportajla gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Seçim döneminde AK Parti'yi yıpratmak için Kürecik ve İsrail ile ticaret yalanlarını ortaya atan Yeniden Refahi'a örtülü destek veren İBB Başkanı İmamoğlu, ABD kanalında skandal bir röportaja imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Hamas lideri İsmail Haniye Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek Türkiye’nin uluslararası platformlarda Gazze için verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun CNN International'a röportaj vermesi dikkat çekti.

İsrail’de bizi çok üzen bir saldırıya imza attı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN’e verdiği röportajda Hamas’ı bir terörist grup olarak nitelendirdi. İmamoğlu, “Hamas, İsrail’de bizi çok üzen bir saldırıya imza attı. Biz, terör eylemleri aracılığıyla insanları topluca katleden her yapıyı terör örgütü olarak değerlendiriyoruz” dedi.