Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Çukur 18.yeni bölümde flaş itiraf' O senin oğlun!'

İzleyicilerin heyecanla beklediği Çukur 18.bölümün yayınlanacağı gün geldi çattı. Her bölümünün merakla izlendiği ve yeni bölümün 4 gözle beklendiği Çukur dizisi 2. fragmanı da yayınlandı. Vartolu'nun öldüğü iddia edilen ve Komser Emrah'ın dahil olup işleri daha da karmaşıklaştırdığı dizi Bu akşam Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Çukur dizisi 18.bölüm ile ilgili merak edilen herşeye ve dizinin 18. bölüm 2. fragmanına burdan u
Çukur 18.yeni bölümde flaş itiraf' O senin oğlun!'
26 Şubat 2018 11:38:00
İzleyicilerin heyecanla beklediği Çukur 18.bölümün yayınlanacağı gün geldi çattı. Her bölümünün merakla izlendiği ve yeni bölümün 4 gözle beklendiği Çukur dizisi 2. fragmanı da yayınlandı. Vartolu'nun öldüğü iddia edilen ve Komser Emrah'ın dahil olup işleri daha da karmaşıklaştırdığı dizi Bu akşam Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Çukur dizisi 18.bölüm ile ilgili merak edilen herşeye ve dizinin 18. bölüm 2. fragmanına burdan u

Çukur dizisinin son bölümünde Vartolu Sadettin karakteri yanan arabanın içerisinde kalmış ve mahalleye çeki düzen vermek için gönderilen Komiser Emrah ise mahalledeki karışıklığı daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmişti. Çukur'da işler bu denli karmaşıklaşmışken İdris ise Vartolu'ya dair büyük sırrı öğrenme noktasına gelmişti.Yamaç bir yandan Çukur'un eski hesaplaşmalarıyla yüzleşirken bir yandan da Emrah komiser belasıyla mücadele edecektir. Çukur dizisinin geçen bölümki final sahnesinde Selim'in Yamaç'a siper olup vurulması da yeni bölümde yaşanacak gelişmelere dair büyük sırlardan biri. Peki Çukur 18.bölüm' de neler olacak? Hangi gelişmeler yaşanacak? Sevilen dizinin yeni bölümüne dair merak edilen herşey ve yeni bölüm 2. fragmanı haberimizde.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Vartolu'nun içinde olduğu otomobilin alevler içinde kalması ekran başındakileri şoke ederken, Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah karakterinin mahalleye gelişi başta Koçovalılar olmak üzere Çukur'daki herkesin hayatını etkiledi. Vartolu'nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirdi. Çukur'daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam etti. Çukur'a gelen davetsiz misafir fırtına etkisi yarattı. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak üzere herkes başına geleceklerden bihaberdir Çukur'da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başladı.

"ARTIK ÇUKURA BENDE GİRERİM! Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un 17. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Yamaç Çukur'a gelen beklenmedik misafiri tanımaya çalışırken, İdris "Doğu'dan tayinini çıkartmışlar İstanbul'a. Belalı biri belli ki. Sınırsız yetki, hiç iyi olmadı bu!" sözleriyle endişesini belli ediyor. Gizemli kişinin "Artık Çukur'a polis de girer ben de girerim!" sözleriyle Yamaç'a meydan okuduğu tanıtımda, İdris'e takılan kelepçe merakı arttırıyor. İDRİS KENDİ OĞLUNA KIYMIŞ Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un 17. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Medet'in "Ağayı koruyacağım dedin, ağa öldü!" diyerek Celasun'a silah çektiği anlar heyecanı yükseltirken Sultan, oğlunun intikamını aldığını düşündüğü Yamaç'ın elini öpüyor. Oğlu Kahraman'ın mezarına giden İdris'in "Baba oğlun kokusunu unuttuğunda oğul ölürmüş!" dediği ve yaşadığı acının derinden hissedildiği tanıtımda Kasım'ın "İdris baba kendi oğlunu öldürmüş!" sözleri dikkat çekiyor.

Oyuncu kadrosunu; Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi usta isimlerin üstlendiği Çukur dizisinin nerede çekildiği izleyicisi tarafından araştırma konusu haline geldi. Öncelikle Çukur diye bir semt olup olmadığı, varsa bile bu semtin nerede olduğuna ilişkin sorulara yanıt aranıyor.

Geniş bir izleyici kitlesinin gönüllerinde taht kuran dizi Çukur dizisindeki Çukur semti, İstanbul'da sadece bir yerde değil birkaç yerde bulunuyor. Ancak en çok bilineni, Taksim Tarlabaşı'nın hemen aşağısında bulunan bir mahalledir. Fakat Çukur dizisinin çekimleri bahsedilen mahallede gerçekleşmiyor. Ağırlıklı olarak Çukur dizisinin çekimleri; Balat, Rumeli Kavağı ve Zekeriyaköy taraflarında yapılıyor.

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU NE?

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. "Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Aras Bulut İynemli

Dilan Çiçek Deniz

Erkan Kolçak Köstendil

Öner Erkan

Rıza Kocaoğlu

Nebil Sayın

Kubilay Aka

Ercan Kesal

Perihan Savaş