Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan: Eteğine yapışmadıkları terör örgütü kalmadı

19 Nisan 2023 21:54:45
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üç günlük çıkarları uğruna eteğine yapışmadıkları terör örgütü kalmadı. Tekmeledikleri masayı, aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de Vatandaşlarla İftar Programı’nda konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Fitne tüccarlarına asla prim vermeyeceğiz. Türkiye'nin istiklal ve istikbali için yolumuza devam ediyoruz.

7'li koalisyonun içinde debelendiği gaflet çukurunu mahcubiyetle takip ediyoruz. Üç günlük çıkarları uğruna eteğine yapışmadıkları terör örgütü kalmadı. Gündeme gelmek için söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı.

Tekmeledikleri masayı, aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar. Hepsi topu topu 7 kişiler ama kavgasız bir günleri bile geçmiyor. Ama sorsan 85 milyonluk ülkeyi idare etmeye adaylar.

Aile kurumunun en büyük düşmanı sapkın adımları desteklemekten utanmıyorlar. Ayasofya'yı tekrar müze yapmaktan bahsediyorlar, bunlardan her türlü kepazelik var. CHP, HDP LGBT'ci. Ne yazık ki İyi Parti de LGBT'ci. Biz milletin asli değerlerinden kutsallarından asla taviz vermeyeceğiz.

Bir zamanlar SGK'nın başındaydı. Batırdı orayı, bitirdi. Şimdi biz de şehir hastanelerimizde millete nasıl hizmetler veriyoruz, görüyorsunuz.

Oy pusulasının bir tarafında eser ve hizmet siyaseti, diğer yanında yıkım siyaseti olacak. Oy pusulasının bir tarafında milletin adamı ve Cumhur İttifakı, diğer tarafında yağma ittifakı ve onun geçmişi hezimetle dolu iş bilmez adayı olacak.

Karadeniz doğal gazını yarın çıkaracağız. Müjdeleri de yarın akşam Filyos'tan vereceğiz.