Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

DEM'li Altan Tan CHP ve Kandil'in kirli ittifakını itiraf etti

23 Şubat 2024 12:14:12
DEM Partili Altan Tan, katıldığı canlı yayınında, " DEM'e de hakim olan kanat Kandil'de de egemen olan kesim. Ne pahasına olursa olsun AK Parti ve Erdoğan'ı zayıflatmak." ifadelerini kullandı.

DEM Partisi üyesi Altan Tan, Halk TV'deki canlı yayında, CHP ve Kandil'e dair bir itirafta bulundu.

Tan, "Yani bu seçimde de yine ölümüne bir karşıtlık karşılıksız bir CHP destekçiliği, İmamoğlu destekçiliği mi, yoksa bir şekilde çözümü zorlayacak yahut da kapısı açacak bazı hamleler mi yapılması lazım. Şimdi burada tabii DEM'in içinde de genel Kürt siyasetinin içinde de Türkiye demokratları içerisinde de kafalar karışık. Bunların önemli bir kısmı. Şu anda DEM'e de hakim olan kanat Kandil'de de egemen olan kesim. Yine bu 10 yıllık siyasetin devamından yana. yani en pahasına olursa olsun Erdoğan'ı zayıflatmak ondan sonrasını çok fazla hesap etmemek ve yine belli bir elle tutulur karşılık görmeden, almadan CHP'yi veya İstanbul özelinde İmamoğlu'nu desteklemek. İşte bunlar karşılıklı hamleler." şeklinde konuştu.

Yorumlar (1)

ŞABAN akçay
İmam Şafi Hazretlerine Sormuşlar "Hakikat'ı Nasıl Buluruz" Senin Düşmanının Attığı Oku Takip et " demiş. Mübarak Zat... Bunlar İslam Düşmanı Değil mi .. Eğer Sen Müslümansan ... Bunların Attığı Ok "Hakikatı" Gösteriyor.. REİSE SALDIRDIKLARINA Göre
5 ay önce Yanıtla
VF kat sağ