Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu

Ekranların efsane dizisi Diriliş Ertuğrul için geri sayım başladı. Türkiye''yi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul''da yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?
Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu
19 Eylül 2016 13:26:00
Ekranların efsane dizisi Diriliş Ertuğrul için geri sayım başladı. Türkiye''yi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul''da yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?

TRT 1'de çarşamba günleri tüm tüm Türkiye'yi ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu.

TRT'de yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un 3. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin hayranları eylül ayının gelmesinin ardından 'Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?' sorusunu sormaya başladılar.

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? sorusu cevabını buldu. TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul henüz yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. 21 Eylül Çarşamba günü TRT 1 kanalında yeni bölümü bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. Yapımcısı ise Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağını açıkladıu2026

YAPIMCI: DİRİLİŞ ERTUĞRUL EKİM AYINDA BAŞLAYACAK

Diriliş Ertuğrul'un 3. sezonu ile ilgili ilk bilgiler sosyal medya hesabı üzerinden geldi. Mehmet Bozdağ, yaptığı açıklamada yeni sezonun Ekim ayında başlayacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolü için binicilik eğitimi alan ünlü oyuncu Çağdaş Onur Öztürk kaza geçirmişti. Attan düşen ünlü oyuncunun, kaza sonucunda elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileğinin kırıldığı bildirilmiş, acılarını hissetmemesi uyutulduğu açıklanmıştı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A YENİ OYUNCULAR

Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul'da giden oyuncuların yanı sıra yeni oyuncular da görülecek... TRT 1'de 3. sezonuyla seyirciyle buluşacak olan, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Barış Bağcı, Esra Bilgiç, Hülya Darcan ve Didem Balçın gibi isimlerin rol aldığı Diriliş Ertuğrul'da Kürşat Alnıaçık da yer alacak..

Aşk-ı Memnu dizisinin Küçük oyuncusu 'Bülent' olarak tanınan Batuhan Karacakaya da Diriliş Ertuğrul ile geri dönüyor. Geçirdiği müthiş değişimle dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, geçen günlerde objektiflere takılmış ve çok iddialı bir diziye başlayacağını duyurmuştu. İşte o çok iddialı dizinin reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' olduğu ortaya çıktı.

ERTUĞRUL GAZİ'NİN ALPLERE EFSANE KONUŞMASI

EFSANE DİZİ DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN KONUSU

'O; Güneşi bayrak, göğü çadır eyleyip kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Yağız yeri titretip, mavi göğü deldi. Pusatlarını yar eyleyip, ordularını gür kıldı. Daha çok denize, daha çok toprağa ilahi muştuyu taşıdı. Dünyanın iki hükümdara dar geldiğine inandı. Ve dünyayı bir hükümdara yar kıldı. Süleyman Şah oğlu Ertuğrul ümitlerin tükendiği bir çağda dirilişin adı oldu. 'Diriliş 'Ertuğrul' , dünyanın kaderini belirleyen adamın hikayesi.

Sezon bitimininden sonra çok merak edilen Diriliş Ertuğrul dizisi 3.sezon ne zaman başlayacak? sorusu cecap buldu. Reyting rekorları kıran dizinin yeni sezonunda neler yaşanacak? diziye hangi yeni oyuncular katılacak? soruları merak edilen diğer soruların cevapları haberimizde... - Ekranlarının en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 3. sezonu geçen yıl 30 Eylül tarihinde başlamıştı. Bu sene 28 Eylül'de TRT 1 ekranlarında yer alması bekleniyor. - TRT 1 ekranlarının heyecanla seyredilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 2. sezonu ile de reytingleri alt üst etti. Sezon bitiminden sonra sevilen dizinin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin hayranları sosyal medya hesaplarında dizisinin yeni bölümleri için sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. Sezon finali yaparak 2. yılını de geride bırakan dizinin 3. sezonu heyecanla bekleniyor. DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZON - Milyonların eli kulağında beklediği Diriliş Ertuğrul 3. sezon geçen yıl 30 Eylül tarihinde başlamıştı. Bu sene 28 Eylül'de TRT 1 ekranlarında yer alması bekleniyor. Yine nefes kesen bir sezon ile ekranlara gelmeyi hedefleyen Diriliş Ertuğrul 3.sezon çok konuşulacak. Diğer taraftan Bizans döneminin işlenmesi beklenen Diriliş Ertuğrul 3.sezon 1. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. SEZON FİNALİNDE MÜTHİŞ SAHNELER VE BOĞAÇ'IN ÖLÜMÜ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş 'Ertuğrul'un 61.Bölümünde Ertuğrul, yaşanan hengamede yaralanan ağabeysini obaya getirmiştir. Sungur Tekin'in yaralanması Kayı otağında tansiyonu daha da yükseltir. Gündoğdu, bütün olanlardan Ertuğrul'u sorum tutar. Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul'un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme'nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin'in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur. Nice vakittir Süleyman Şah'ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını ister. Hayme, oğlunun bu isteğini kabul eder. Gündoğdu, Kayılar'a Bey seçilerek hem Ertuğrul'u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planlar. Ancak, Ertuğrul' da Kayılar'a bey olmak için aday olmuştur. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaparlar. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar'ın yeni beyi seçilir. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyler. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrılır. Hayme'nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmez. Ayrılık için çalışmalar başlamıştır.