Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
34.98
Gram Altın
2521.51
BIST 100
10734.87
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Doğayla İç İçe Tatil Sevenlere: Green Paradise Beach Hotel

​Doğayla İç İçe Tatil Sevenlere: Green Paradise Beach Hotel
03 Şubat 2021 12:35:02

Bazı zamanlarda hem beynimizi hem de vücudumuzu dinlendirmek isteriz. Normal yaşantımızın getirdiği yorgunluğu kısa bir mola ile atmak isteriz. Böyle durumlarda birçoğumuz tatil yaparız. Hatta artık insanlar arasında “tatil yapma zamanı” diye deyim tarzı sözcükler oluştu. Antalya’da huzurla tatil için Green Paradise Beach Hotelini tercih edebilirsiniz.

Tatil yeri seçimleri genellikle Antalya ve çevresi oluyor. Bu durumun sebebi ise Antalya denizin en güzeli halinin ve yaz aylarında cıvıltılı olmasıdır. Alanya’da bulunan Green Paradise, tatil mekânı için ideal bir yerdir. Green Paradise yeşil ve mavi ile kendini birleştirmiş tatil yeridir. Hem doğanın yeşili hem de sakin denizin koyu maviliği ile tatil ortamı sağlamaktadır. Tatil yeri seçimimizde en çok rahatlığa önem veriliyor. Çünkü günlük yaşantılarımızın getirdiği sıkıntılardan bir an olsun rahatlamak istiyoruz. Yeşil ile mavi karışımı bir yer olan Green Paradise Beach Hotel ise tam rahatlamak için düzenlenmiştir.

Uzun zamandır tatil hizmetleri sunan Green Paradise tatil planlarınızda bulunması gereken yerlerden biridir. Çünkü insana yapısı gereği doğa iyi gelir ve rahatlatır. Sunulan çeşitli hizmetler ile size sadece tatilinizin tadını çıkarmak düşüyor.

Akdenizin Güzelliğindeki Green Paradise Hizmetleri

Her tatilin yerinin sunduğu hizmetler bulunmaktadır. Zaten çoğunluk ile tatil yerimizi sunulan hizmetler ve hizmetlerin kalitesi belirlemektedir. Green Paradise de tatiliniz için çeşitli ve kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Tatil yeri hizmetleri söylenildiğinde aklımıza ilk olarak deniz geliyor. Green Paradise Beach Hotel, plajın üzerine kurulmuş tatil yeridir ve denize sıfır konumu vardır. Green Paradise Beach otelinde sunulan hizmetlerden biri açık havuzdur. Hem yetişkinler için hem de çocuklar için açık havuz olanakları bulunmaktadır. Tatilde havuzun tadını çıkarmak isteyenler için Green Paradise güzel bir tercih olacaktır.

Green Paradise’in sunduğu hizmetlerde en çok beğenilen ise terasıdır. Deniz manzaralı terasınızda yiyeceklerinizi denizin kokusunu ile yeme olanağınız oluyor. Denizden gelen ferahlık terasta yazın sıcağını hissetmezsiniz.

Ayrıca Green Paradise ile güne harika bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Ya da ücretsiz ara öğünleriniz ile tatilinizi yapabilirsiniz. Green Paradise Beach Hotel’de fitness hizmetleri de sunulmaktadır. Özellikle de spor yapmaya meraklı insanlar için fitness hizmetleri sürekli tercih edilmektedir.

Green Paradise Beach’de Ücretlendirmeler

Tatil mekanlarında son dönemler de sürekli erken rezervasyon özellikleri bulunmaktadır. Bu durum Green Paradise içinde geçerlidir. Green Paradise Beach’de ücretlendirme, seçtiğiniz odanın büyüklüğüne göre ve kişi sayınıza göre değişmektedir.

Odalarınızda bulunan ekstra hizmetler için de ayrı bir ücretlendirme yapılmaktadır. Çocuklarınızda belirli bir yaştan öncesi için ücret alınmamaktadır. Green Paradise’de her şey dahil sistemi uygulanmaktadır. Ayrıca çeşitli ödeme imkanları da sunulmaktadır.

Green Paradise ile Tatilin Keyfini Çıkartın

Özellikle yerleşim yeri olarak Green Paradise Beach Hotel havalimanına yakın olarak kurulmuştur. Yerleşim yerinin çevresinde ki Alanya Kalesine ulaşmak oldukça kolaydır. Alanya şehrine çok uzakta değildir.

Çeşitli animasyonlar ile hem yetişkinler hem de minikler için eğlenme yerleri bulunmaktadır. Özellikle çocuklarınız için oyun alanları bulunmaktadır. Yetişkinler için de farklı oyun imkanları sağlanmaktadır. Böylelikle hem dinlenerek hem de oyunlar ile eğlenerek tatiliniz gerçekleşmiş olur.

Özellikle son dönemlerde birçok insanın ihtiyacı sakinlik ve sadeliktir. Bazı insanlar kendilerinin doğaya bırakmak istiyor. Sakinlik, doğa ve sade bir tatil ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kendinizi böyle bir tatilin ortasında huzurlu olarak görmek isteyebilirsiniz. Yeşilliğin verdiği huzurla maviliğin getirdiği ferahlık ile tatiliniz için her durum düşülmüştür.

Otelin resmi sitesi: https://greenparadisebeach.com/tr/

görsel 1_6625ea8d529977c6d9999569698235da.jpg

TDV kurban