Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Doğuş Kıbrıs Tüp Bebek Tedavi Merkezi

Bilimsel disiplin, ileri teknoloji ve özen gerektiren tüm IVF uygulamalarını, ekip çalışması ruhuna uygun şekilde, tüm etik ve bilimsel değerlere uyarak gerçekleştirmekteyiz.
Doğuş Kıbrıs Tüp Bebek Tedavi Merkezi
18 Şubat 2017 20:22:00
Bilimsel disiplin, ileri teknoloji ve özen gerektiren tüm IVF uygulamalarını, ekip çalışması ruhuna uygun şekilde, tüm etik ve bilimsel değerlere uyarak gerçekleştirmekteyiz.

Kıbrıs tüp bebek merkezleri içerisinde üstün ve anlayışlı yerini her zaman ortaya koymuş olan tüp bebek merkezimiz için tek misyonumuz; dürüst, etik değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, güvenilir, çözüm odaklı, iyi yetişmiş, deneyimli ve mutluluğa kendini adayabilmiş bir ekiple birlikte en üst düzey teknolojileri de kullanarak tüp bebek tedavi hizmetlerinde fark yaratmak ve üreme tıbbı alanında ülkemizin tercih edilen markası olabilmektir. Bizler bu misyonla çalışmalarımızı sürdüren ve sizlerin tüm tedavi sürecinde yanında olmaya çalışan bir merkeziz. Vizyonumuz ise üreme tıbbı sektöründe örgütlü bir güç birliğiyle bu alanda dünya standartlarında bir yapılanmaya imza atmak, hizmetlerimizi ve başarı oranlarımızı tüm ülkeye yayarak bebek sahibi olmak isteyen tüm çiftlerin etik bir anlayış içinde sorunsuzca bu amaca ulaşmalarını sağlamaktır. Bizler tüm vizyon ilkelerimizi her zaman karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde, hastaların özel yaşamlarına, psikolojik statülerine ve konumuna önem vererek gerçekleştirme çabası içerisindeyiz. Sizlerin hastalıklarına tedavi uygulamak bir yana, psikolojik olarak da destek vererek hastamızı tüm içtenliğimizle yalnız hissettirmemek adına uğraşıyoruz. Her türlü tüp bebek tedavi yönteminde yüksek başarı oranlarımızla birlikte sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. Sağlık sektöründe çalıştığımız gerçeğini hiçbir zaman unutmadan kalite alanında referans merkez konumuna geçmeyi ve tıbbın bize sunduğu en gelişmiş olanakları hastalarımıza sunmayı kendimize hedef ilke edindik. Bilimsel alanda öncül merkez olmak, bilimsel olarak yapılan tüm araştırma ve incelemeleri izlemek, üreme alanında kapsamlı araştırmalara girmek ve en iyi, en ileri tıbbi ve sosyal uygulamaları gerçekleştirmek bizi diğer merkezlerden farklı kılan özelliklerimizdendir.

Eğer siz de doğal yollarla bebek sahibi olamıyorsanız, sizleri de tıbbın ve teknolojinin sunduğu tüm olanakları en yüksek kaliteli ile hizmetinize sunan merkezimize bekleriz. Güvenilir ve uzman bir ekip olarak, her hastamızın bizimle paylaştığı tüm bilgilerin özelliğine ve gizliliğine saygı göstererek buradan gülen yüzlerle ayrılmanız için elimizden geleni yapacağız.