Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Dünyaca ünlü firma Galatasaray'a sponsor oldu

Galatasaray, stat isim sponsorluğu için Rams Global şirketiyle anlaşma sağladığını duyurdu.
Dünyaca ünlü firma Galatasaray'a sponsor oldu
28 Haziran 2023 23:21:57
Galatasaray, stat isim sponsorluğu için Rams Global şirketiyle anlaşma sağladığını duyurdu.

Galatasaray, stat isim sponsorunun için dünyaca ünlü inşaat firması Rams Global ile anlaştı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ülkemiz topraklarında doğup uluslararası bir marka haline gelen Rams Global ile Ali Sami Yen Spor Kompleksimiz içindeki stat isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bu anlaşmanın ilklerin ve enlerin kulübü Galatasaray'ımıza; gayrimenkul, sağlık, turizm, medya, madencilik gibi farklı sektörlerin dev markası Rams Global'e ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyoruz" denildi.

Anlaşmayla ilgili detayların önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan basın toplantısında duyurulacağı belirtilirken açıklamada sponsorluk gelirinin dünya standartlarında olduğu vurgulandı.

Cimbom'a yıllık 7.5 milyon Euro'luk gelir

Sarı-kırmızılıların 5 yıllık yaptığı bu anlaşmadan da senelik 7.5 milyon Euro'luk gelir elde etmesi bekleniyor.

galatasaray-stadyumu_6baccb344a970635e069219aee954003.jpg

RAMS Global hakkında

RAMS Global, RAMS Kazakistan ve RAMS Türkiye şirketleri aracılığıyla inşaat, gayrimenkul, sağlık ve mobilya sektörlerinde çeşitli projeler gerçekleştiren bir kuruluştur. RAMS Türkiye, şehirlerin mimarisine ve insanların yaşamlarına değer katmayı hedefleyerek faaliyet göstermektedir. RAMS Türkiye, 10'dan fazla şehirde 10 binden fazla çalışanıyla faaliyet göstermekte ve başarılı sonuçlar elde etmek için sürekli olarak kendini ve paydaşlarıyla ilişkilerini geliştirmektedir. Şirketin Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Ramazan Bülbül ile ikinci kuşak temsilcileri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Bülbül, CFO Devran Bülbül ve CEO Faruk Bülbül tarafından yönetilmektedir.

RAMS Kazakistan, Kazakistan'ın önde gelen inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden biri olarak tanınmaktadır. Şirket, projelerinde dünyanın her yerinde geçerli olan üst düzey mühendislik disiplinlerini uygulamaktadır. RAMS Global, profesyonel yaklaşımı, güvenilir çalışanları ve iş ortaklarıyla şehirlere, çalışanlara, tedarikçilere ve ekosisteme değer katmayı önemsemektedir. Kurumsal vatandaşlık ilkelerine sadakatiyle bilinen RAMS Global, sürdürülebilir bir gelecek için sorumluluk üstlenmektedir. RAMS Türkiye, hizmet sunduğu alanlarda öncü uygulamalarıyla yol gösterici bir rol üstlenirken, kendi gelişimiyle birlikte faaliyet gösterdiği ülkelerin ekonomik gelişimine de katkıda bulunduğuna inanmaktadır.