Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Duruşumuz değişmez

YSK’nın İstanbul kararına herkesin saygı duyması gerektiğini belirten Mustafa Destici, “Biz 15 Temmuz''da, 16 Nisan Referandumu''nda, 24 Haziran seçimlerinde nerede durmuşsak, bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz" diyerek, AK Parti’ye destek verdi.
Duruşumuz değişmez
22 May 2019 00:01:00
YSK’nın İstanbul kararına herkesin saygı duyması gerektiğini belirten Mustafa Destici, “Biz 15 Temmuz''da, 16 Nisan Referandumu''nda, 24 Haziran seçimlerinde nerede durmuşsak, bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz" diyerek, AK Parti’ye destek verdi.

BAYRAM ZİLAN-ANKARA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, aralarında Ankara Temsilcimiz Bayram Zilan’ın da bulunduğu gazetelerin Ankara temsilcileri ve basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Türkiye İttifakı’nın fotoğrafı

BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs 1919 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yılı kutlamalarına siyasi bölücüler dışındaki parti genel başkanlarının davet edilmesinin önemine değinerek “Milletimiz Türkiye ittifakı görmek istiyor. Bu Türkiye ittifakının bir fotoğrafıydı. Partilerimiz, siyasi görüşlerimiz, Türkiye meselelerine bakış açımız ve ideolojilerimiz farklı olabilir. Biz memleketimiz, devletimiz, milletimizin ihtiyaç duyduğu anlarda bir araya gelmeliyiz” dedi.

Birlik olmalıyız

Türkiye’nin olağanüstü bir süreçten geçtiğini ve bu gelişmeler karşısında birlik olunmasını gerektiğine dikkat çeken Destici, Suriye'nin kuzeyinde yaşanan gelişmelerin, Akdeniz havzasındaki gelişmelerin, S–400 anlaşmasının ve ABD’nin bu konuda uygulamaya çalıştığı yaptırımların ciddi meseleler olduğunu dile getirdi.

Tam destek verecek

İstanbul seçiminin yenilenmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Destici, YSK’nın kararına saygı duyulması gerektiğini vurguladı. Destici, “Biz 23 Haziran’da gerçekleştirilecek İstanbul seçimlerinde 31 Mart'tan önceki kararımızın arkasındayız. Biz 15 Temmuz'da darbenin karşısında nasıl durmuşsak, 16 Nisan Referandumu'nda nerede durmuşsak, 24 Haziran seçimlerinde nerede durmuşsak, 31 Mart'ta ve bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz" şeklinde konuştu.

PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesine yönelik yasağın kaldırılmasını eleştiren Destici, “Bu konuda hiç kimse bizi ikna edemez. Öncelikle vicdanen bakıyorum. Şehitlerimizin, Aybüke öğretmenin, Necmettin öğretmenin, kundaktaki bebeklerin anneleri ve babalarıyla, avukatlarıyla görüşme şansı yok. Onların yoksa terörist başının hiç olmaması lazım. Apo’nun avukatlarıyla görüşmesi demek, Kandil’le, PYD, YPG, HDP ile görüşmesi demektir” ifadelerine yer verdi.