Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İmamoğlu'na 'hani her şey çok güzel olacaktı' tepkisi

06 Temmuz 2023 13:08:15
Fırsat buldukça İstanbul'a turistlik ziyarete çıkan Ekrem İmamoğlu, gittiği her yerde halkın yoğun tepkisyiyle karşılaşıyor. Son olarak İBB'nin yüksek gelen faturalından şikayetçi olan bir kadın, İmamoğluna hani herşey güzel olacaktı? sözünü hatırlatarak topa tuttu.

Ak Parti belediyeciliğinin üzerine konan İmamoğlu görev yabtığı süre boyunca doğru düzngün bir çivi bile çakmazken, sosyal medya ünlülerine konser için verdirdiği yüksek kaşeli ücretleri İstanbullu vatandaşların sırtına yıktı.

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşadığı hezimet sonrası harekete geçerek CHP'nin yeni patronu olmak isteyen İmamoğlu halkın nabzını tutmak için indiği semt pazarında yoğun tepkilerle karşılaştı.

"Hani her şey çok güzel olacaktı"

Bahçelievler'de Siyavuşpaşa Pazarı’nı ziyaret eden İmamoğlu, İBB'nin yaptığı son zamlardan bunlarak isyan eden bir kadın ile laf dalaşına girdi.

İmamoğlu'nu adeta topa tutan kadın, "Hani her şey çok güzel olacaktı" diyerek, "Yeni su faturası geldi 450 TL. Siz geldiniz çok güzel oldu değil mi? Siz geldiniz oyalarımızı aldınız ama sözünüzde durmadınız. Hani su bedava olacaktı. Can yakıyor kardeşim. Siz sucu değil belediyesiniz. Siz sözünüzde durmuyorsunuz." sözleriyle İmamoğlu'na zor anlar yaşattı

"Sen kıskan da çatla"

Sık sık vatandaşlar girdiği diyalog eleştiri konusu olan İmamoğlu bir belediye başkanına yakımayacak üslupla, "Sen kıskan da çatla seninde oylarını alacağım" sözleri ile karşılık verdi.