Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2401.29
BIST 100
10268.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Elon Musk sinyali verdi! Twitter markasına veda edeceğiz!

Elon Musk, Twitter'ın markasının ve logosunun değişeceğini "Yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" diyerek duyurdu.
Elon Musk sinyali verdi! Twitter markasına veda edeceğiz!
23 Temmuz 2023 13:09:38
Elon Musk, Twitter'ın markasının ve logosunun değişeceğini "Yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" diyerek duyurdu.

Elon Musk, Twitter için bir değişikliği daha duyurdu. Elon Musk açıklamasında Twitter'ın logosununun yakın zamanda değişeceğini söyledi.

Elon Musk, 44 milyon dolara satın aldığı sosyal medya platformu Twitter'da değişiklikler yapmaya devam ediyor.

Kullanıcılardan pek de hoş dönüşler almayan Elon Musk, buna rağmen köklü yenilikler yapmaya devam ediyor.

Elon Musk, “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” açıklamasını yaptı.

1689583777574-yeni-proje-10_961f6f3c7ebb14525e6903b10dbe83a0.jpg

Twitter markasına ve logosuna veda

Milyarder girişimci, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter’ı satın aldıktan sonra yaptığı tartışmalı değişikliklere devam ediyor. Son olarak tweet okuma sınırıyla ‘kullanıcılarını kaçıran’ Musk, bu kez Twitter markasına ve logosuna veda edileceğini bildirdi.

Elon Musk meraklandırmaya devam ediyor

Milyarder girişimci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” şeklinde kaydederek ‘X’ yazılı video yayınladı.

Musk'ın Ekim ayında Twitter'ı satın almasından bu yana çalkantılı görev süresi altında şirket, milyarderin Çin merkezli WeChat gibi 'süper uygulama' yaratma vizyonunu yansıtacak şekilde işletme adını ‘X’ olarak değiştirmişti.

Elon Musk kimdir?

Elon Musk, 28 Haziran 1971 tarihinde Güney Afrika'da doğan ve günümüzde önde gelen girişimcilerden biri olarak kabul edilen bir iş adamıdır. Özellikle elektrikli araç üreticisi Tesla Motors, uzay taşımacılığı şirketi SpaceX ve Mars kolonizasyonu gibi ileri teknoloji projeleriyle tanınmaktadır.

Musk, Pretoria, Güney Afrika'da doğdu ve Pretoria Boys Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra, Ontario, Kanada'ya taşındı ve Queen's University'de iş ve fizik eğitimi aldı. Daha sonra Pennsylvania Üniversitesi'ne transfer oldu ve orada ekonomi ve fizik okudu.

1995 yılında, Elon Musk, internet şirketi Zip2 Corporation'ı kurarak girişimcilik kariyerine adım attı. Daha sonra 1999 yılında, online ödeme şirketi X.com'u kurdu, bu şirket daha sonra PayPal olarak değiştirildi ve eBay tarafından büyük bir miktarla satın alındı.

Elon Musk, 2002 yılında Mars'ın kolonizasyonunu hedefleyen özel uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'i kurdu. Şirket, uzay yolculuğunu daha uygun maliyetli ve sürdürülebilir hale getirerek insanlığın uzay keşiflerini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.