Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

En popüler 10 kolajen markası

​Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz kolajen, genç ve sağlıklı bir cildin anahtarı olarak görülüyor. İster takviye olarak alınabilen ister serum olarak uygulanabilen bu protein, birçok yaşlanma karşıtı ürünün temelini oluşturmaktadır. Aynı zamanda eklem sağlığı için de olumlu etkileri olan bu proteini kullanmadan önce elbette "en iyi kolajen markası hangisi?" sorusu akla gelmektedir.
En popüler 10 kolajen markası
27 May 2024 14:21:02
​Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz kolajen, genç ve sağlıklı bir cildin anahtarı olarak görülüyor. İster takviye olarak alınabilen ister serum olarak uygulanabilen bu protein, birçok yaşlanma karşıtı ürünün temelini oluşturmaktadır. Aynı zamanda eklem sağlığı için de olumlu etkileri olan bu proteini kullanmadan önce elbette "en iyi kolajen markası hangisi?" sorusu akla gelmektedir.

Kolajen takviyesi için tavsiye edilen markalar ve ürünleri bu yazımızda sizler için derledik. Pek çok formda üretilebilen ve farklı çeşitleri olan kolajen hakkında merak edilen soruların cevapları da ile birlikte işte en popüler 10 kolajen markası

Day2Day

Günümüzde güzellik ve sağlık alanında önemli bir rol oynayan kolajen, cilt, saç, tırnaklar ve eklem sağlığı için hayati bir protein kaynağıdır. Day2Day markası kolajen ürünleri, bu önemli proteini günlük yaşamınızın bir parçası haline getirerek sağlık ve güzellik hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur. Day2Day kolajen ürünleri, farklı ihtiyaçları karşılamak üzere içerik ve form olarak çeşitlilik gösterir. Toz formda, kapsül formda ve saşe formda mevcut olan Day2Day'ın kolajen içeren ürünleri cilt sağlığınızı desteklemek için ideal bir seçenek olabilir. Bu ürünler cildin elastikiyetini artırır, kırışıklıkları azaltır ve cilt sağlığını iyileştirir. Day2Day kolajen ürünleri aynı zamanda saç ve tırnakları güçlendirmek için de kullanılabilir.

Eklem sağlığı konusunda endişeler için de Day2Day'ın kolajen içeren ürünleri tüketilebilir. Kolajen; eklem esnekliğini artırır, ağrıyı azaltır ve hareket kabiliyetini artırır. Ayrıca, spor yaparken veya yaşlanma sürecinde ekstra destek arayanlar için de uygundur. Day2Day kolajen ürünleri, yüksek kaliteli içerikleri ve etkili formülleriyle en popüler kolajen içeren ürünlerdendir. Ürünler, araştırmalara dayalı olarak geliştirilmiş ve sıkı kalite kontrol testlerinden geçirilmiştir, bu sayede kullanıcılar güvenle ürünleri tüketebilir.

Voonka

Voonka, yüksek kaliteli kolajen, mineral ve vitamin gibi içeriklere sahip takviyeleriyle tanınan bir markadır. Doğal ve etkili içerikleriyle bilinen Voonka, kullanıcılarına sağlıklı yaşam tarzlarını destekleyen çeşitli ürünler sunar. Voonka'nın kolajen takviyeleri, cilt, saç, tırnaklar, eklemler ve kemikler için özel olarak formüle edilmiştir, böylece kullanıcılar ihtiyaçlarına uygun ürünü seçebilirler.

Voonka kolajen takviyeleri, en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir ve sıkı kalite kontrol testlerinden geçirilir. Doğal ve etkili içerikleriyle bilinen Voonka, kullanıcıların güvenle ürünlerini tüketmelerini sağlar.

indir-1_46a7ab5f1ccc250baa129d8f09b917b9.jpeg

Collagen Life

Özellikle ilk kez kolajen takviyesi kullanacaklar tarafından sıkça tercih edilen bir marka olan Collagen Life en popüler markalardan biridir. Collagen Life ürünlerinde tip 1, 2, 3, 5 ve 10 formunda 5 tip kolajen peptitleri bir arada bulunmaktadır. C vitamini, selenyum gibi vitamin ve mineraller ile de desteklenmiş formüllere sahip ürünleri bulunmakta ve bu güçlü formüllerle cildin esnekliğini artırırken, bağ dokular, kaslar, kemik ve eklemlere de maksimum destek sağlamaktadır.

Yapılan araştırmalar, günlük kolajen tüketiminin kemikleri daha yoğun hale getirdiği ve yaşlanma sürecini yavaşlatarak vücudun kemik üretimine yardımcı olabileceğini, aynı zamanda yağ oluşumunu yavaşlattığını gösterirken Collagen Life kolajen ürünlerinin içeriğindeki CLA ve L-karnitin sayesinde metabolizmayı hızlandırarak bağışıklık sistemini güçlendirir. Kolajen ve diğer proteinler sayesinde vücudun fazla yağ alımını azaltan Collagen Life ürünleri, biriken şeker ve yağın enzimler aracılığıyla parçalanmasına yardımcı olur.

Solgar

Konu kolajen takviyesi olduğunda akla gelen bir diğer marka ise vitamin, mineral, bitkisel takviyeler gibi takviyeleriyle ön plana çıkan Solgar markasıdır. Hyalüronik asit ile zenginleştirilen kolajen takviyesi ürünlerine sahiptir ve bu ürünler metabolizmayı dengelerken bir yandan da bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Diş ve cilt sağlığını korur, tip 2 kolajen içeren ürünleri ise kemik sağlığı için olumlu etki sağlar.

Suda Collagen

Suda Collagen markasının kolajen ürünlerinin 4 farklı formu vardır: içime hazır sıvı, tablet, toz saşe ve toz kutu formu. Tüm formları; klinik araştırmalar ile etkileri gösterilmiş patentli hidrolize kolajen peptiti içermektedir. Eğer cilt kuruluğu, saç dökülmesi, saçların yıpranması, enerji düşüklüğü gibi problemlere sahipseniz Suda Collagen kolajen ürünleri ile bunları iyileştirebilirsiniz. Etkili ürünleri kullanıcılarından son derece olumlu dönüşler almaktadır.

indir_44bb94804f0c2a3a4db4db5974fec96b.jpeg

Kiperin

Piyasadaki pek çok kolajen ürününden katkı maddesi içermemesi ile ön plana çıkan Kiperin markası kolajen ürünleri; %100 saf ve doğal, yüksek biyoaktif ve yüksek biyoyararlı çift hidrolize edilmiş toz kolajen peptitleri içermektedir. Cilt, saç, tırnak ve eklemleri başta olmak üzere vücudun hemen hemen her organının sağlığını destekleyen kolajen ürünlerinin karbonhidrat, şeker ve yağ içermemesi bu ürünleri aynı zamanda en iyi diyet takviyelerinden biri haline getirmektedir.

Natural Nest

Natural Nest, doğal içeriklerle formüle edilmiş çeşitli takviyelik ürünleri sunan bir markadır. Kolajen içeren ürünleri de bu ürün yelpazesinin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Tablet, saşe ve içime hazır sıvı formda olmak üzere pek çok formda kolajen ürünü içeren ürün gamında çeşitli vitamin, mineral, probiyotik takviyeleri de yer almaktadır. Tüm kolajen ürünleri tip 1 kolajen peptitleri yanı sıra vitaminler ve mineraller gibi sağlığı destekleyen besin ögeleri ile cilt sağlığını destekleyen hyalüronik asit gibi içeriklere sahiptir. Bazı ürünleri ise tip 3 kolajen peptitleri içerir. Aynı zamanda içime hazır formları çilek, ananas gibi aromaları sayesinde içim rahatlığı sağlar.

Nutraxin

Nutraxin, çocuklardan yetişkinlere kadar her yaş grubunda sağlıklı ve kaliteli yaşamı desteklemeyi amaçlayan takviyelik ürünlere sahiptir. Güçlü bilimsel birikimi sayesinde pek çok alanda insan vücudunu desteklemek için güvenilir, etkili, yenilikçi ve kaliteli takviyelik ürünler üretir. Ürün gamının bir bölümünü oluşturan kolajen ürünleri; tablet, toz, içime hazır sıvı gibi pek çok farklı formda bulunmaktadır. Koenzim Q-10, L-karnitin, hyalüronik asit gibi içeriklere sahip ürünleriyle cilt sağlığını desteklemede etkilidir. Ananas, çilek gibi aromalara sahip hazır içim ürünleri kullanım rahatlığı sağlar.

Dynavit

Günlük hayat koşturmacasının insan sağlığına etkileriyle aranan desteği sağlamayı hedefleyen Dynavit markası vitaminler, mineraller, bitkisel takviyeler, kolajenler gibi pek çok alanda ürüne sahiptir. Dynavit kolajen ürünü içerdiği hyalüronik asit sayesinde cilt sağlığında etkilidir. Tablet formda olan bu ürün gluten, koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermemesi ile sağlıklı bir tercihtir.

Vital Proteins

Vital Proteins, her ne kadar meşgul veya aktif olursa olsun, her tür yaşam tarzına daha iyi uyum sağlamak ve daha tatmin edici bir dengeli yaşam rutini için gereken araçları sağlamak amacıyla çok çeşitli kolajen ürünleri sunmaktadır. Toz ve saşe formda kolajen ürünlerine sahiptir ve ürünlerin öne çıkan özelliklerden en önemlisi her türlü sıcak ya da soğuk içeceğe ilave edilerek tüketilebilmesidir. Sığır ve balık kolajeni olmak üzere her formun iki farklı çeşidi bulunmaktadır ve ürünler süt içermektedir.

VF kat sağ