Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Enterprise İzmir Kiralık Araba Avantajları

Enterprise İzmir Kiralık Araba Avantajları
08 Kasım 2017 10:28:00

Dünyanın en geniş ve büyük araba kiralama ağına sahip organizasyonu olan Enterprise, İzmir'de kiralık oto ihtiyaçlarınıza hızlı çözümler sunuyor. Deneyimli kurumsal yapısı, uzman ekibi ile İzmir içi ve çevresinde kiralık araba taleplerinizi en kısa sürede karşılıyor. Enterprise avantajlı kampanya fırsatlarını kullanarak İzmir kiralık araba seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

İzmir'i Enterprise Rahatlığı ile Keşfedin

Ticaret ve turizm kenti İzmir, hem iş insanları hem de turistler için uğrak noktası kimliğiyle öne çıkıyor. Çeşme, Alaçatı, Urla, Foça, Seferihisar, Gümüldür, Dikili gibi çok sayıda turistik yerleşime sahip olan İzmir, gezi veya tatil kapsamında Türkiye'nin en çok tercih edilen bölgelerinin başında geliyor.

İzmir; işlek ve büyük limanı, kent içindeki canlı ticaret ortamıyla dikkat çekiyor. Yakın çevresindeki Çiğli, Gaziemir, Torbalı, Aliağa Organize Sanayi Bölgeleri sayesinde iş dünyası ve ticaret erbabı için farklı sektörlerde zengin iş olanakları da sunan İzmir'de araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak önemli avantajlar sağlıyor.

Araç Kiralamada En Uygun Çözümler

Enterprise, İzmir araba kiralama gereksinimlerinize kaliteli, hızlı çözümler getiriyor. İzmir merkez, Adnan Menderes Havalimanı ve Çeşme Alaçatı olmak üzere 3 ayrı noktada alış ve iade ofisleri ile hizmet veren Enterprise, hem bireysel hem de kurumsal araç kiralama taleplerinizi karşılıyor.

Her ihtiyaca uygun, farklı markaların en yeni modellerinden oluşan geniş araç filosuna sahip olan Enterprise ile İzmir içi veya çevresindeki ulaşımınızı kolaylaştırabilirsiniz. Online rezervasyon olanağı sayesinde bilgisayar veya cep telefonunuz üzerinden dilediğiniz otomobili hemen kiralayabilirsiniz.

Doğru Anda, Doğru Yerde Enterprise

Enterprise ister iş, ister tatil amaçlı tüm araç kiralama talepleriniz için anlaşmalı olduğu firmalarla ortaklaşa kampanyalar da sunuyor. Gerek indirimli araç kiralama fırsatlarından gerekse söz konusu firmaların özel avantajlarından yararlanabileceğiniz bu kampanyalar ile uygun fiyat ayrıcalıklarına sahip olabilirsiniz.

İzmir araç kiralama taleplerinizi aradığınız üstün hizmet kalitesinde sunan Enterprise, müşteri odaklı yaklaşımı, hızlı çözümler getiren güvenilir uzman kadrosu ile beklentilerinizi karşılıyor. Günün her saati bilgi alabileceğiniz müşteri hizmetleri biriminden araç kiralama hakkında detayları öğrenebilir, istek ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Enterprise İzmir kiralık araba servislerinde global deneyimi ve yetkin personeli ile ön plana çıkarken tercih ettiğiniz kriterlere uygun araç kiralama işlemlerinde ayrıcalıklı hizmet almanızı sağlıyor. Siz de aileniz ve sevdiklerinizle İzmir'i gezmek, keşfetmek veya kurumsal kiralama işleriniz için Enterprise güvencesi ve avantajlarından yararlanabilirsiniz. Enterprise' dan araç kiralamak için ister online web sayfasından; ister telefonla hemen başvuru yapabilir, uygun araç veya araçları kolayca kiralayabilirsiniz.