Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2437.87
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdem Baş: 500 dolar peşinatla 1,5 milyon TL'lik araba aldım

04 Temmuz 2023 16:04:28
ABD'ye taşındıktan sonra orada yaşamını anlatan oyuncu Erdem Baş, yayınladığı videolarda ilginç bir anekdot paylaştı. Erdem Baş, Türkiye'de 1,5 milyon TL'ye satılan bir aracı, ABD'deki ikinci el oto pazarından sadece 500 dolar peşinat vererek taksitle satın aldığını belirtti.

Türkiye'yi terk ederek yurt dışında yaşamını sürdüren birçok ünlü isim arasında tiyatrocu Erdem Baş da öne çıkan isimlerden biridir.

"Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" dizileriyle tanınan Baş, yerleştiği ABD'den yaşamına ilişkin videolarla YouTube'dan paylaşımlarına devam ediyor.

Videolarına ABD'de devam ediyor

Baş satın aldığı lüks aracını tanıttığı videosundan sonra bu kez de Ailesiyle birlikte yaşadığı New Jersey'deki bir ikinci el pazarından fiyat araştırma paylaşımı yaptı.

Mağazadaki lüks araçların model, kilometre ve fiyat bilgilerini paylaşan Baş, Türkiye'deki fiyatlarla kıyas yaptı.

Vatanını bıraktı ABD'ye övgüler dizdi

Oyuncu Baş 500 dolar peşinatla aldığı otomobili anlatırken "Burada yüzde 4 mü 6 mı vergi var" diyen Baş "Burada çok kolay araba aldım. Buradan bir araba beğendim. İçeri girdim 500 dolar gibi bir peşinatla, vermesem de olurdu. Aydan aya da 500 dolar ödeyerek de bir araç satın almış oldum." ifadelerini kullandı.

İzleyenlerden tepki aldı

Paylaştığı videoya yorum yapan bazı kullanıcılar Baş'a tepki gösterdi

Videoya yorum yapan bir kullanıcı "Türkiye'den kaçıp ama hala Türkiye'den nemalanan nadir insanlardansın" diyerek tepki gösterdi

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN'DAN İSRAİL'E SERT TEPKİ!