Dolar (USD)
32.43
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2441.23
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

'Erdoğan, Darbeleri Tarihin Çöp Sepetine Gönderdi'

28 Şubat, post modern darbesini ve sebeplerini konuştuğumuz Eski RP Milletvekili Şevki Yılmaz, Türkiye'de darbeler tarihini Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihin çöp sepetine attığını, artık darbelerin sandıkta yapılabileceğini açıkladı.
'Erdoğan, Darbeleri Tarihin Çöp Sepetine Gönderdi'
27 Şubat 2016 11:07:00
28 Şubat, post modern darbesini ve sebeplerini konuştuğumuz Eski RP Milletvekili Şevki Yılmaz, Türkiye'de darbeler tarihini Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihin çöp sepetine attığını, artık darbelerin sandıkta yapılabileceğini açıkladı.

RÖPORTAJ: İSMAİL ZELVİ

Türkiye'de darbe tarihine baktığımızda sandıkla gelmiş sağ iktidarlara karşı yapılıyor. Darbeciler neyi beğenmiyorlar? Kendilerine karşı darbe yapılanların suçları nedir?

- Erbakan hocanın üç büyük suçu(!) var, Menderes'in de 3 büyük suçu var, aynı suçları(!) şimdi talebesi Erdoğan işlediği için onu da istemiyorlar mason çevreler. Hocamızın suçları, 1 Türkiye'nin kalkınmasını istemek. Hayali derdi oydu. Hocanın 73-74'te gece yarısı traktör ışığı altında fabrika temeli attığına şahit biriyim, Anadolu'da, Trakya'da Bu büyük hizmetti. Orada zaman durdu. İki senede atılan fabrika temeli bu gün 10 yılda atılmıyor. 200'ye yakın fabrikanın temeli atıldı. Hocaefendiler, hocamla dalga geçtiler o gün. Elektrik yok, fabrika temeli atıyor diye. Hocam "acelem var" diyordu. "elektrik direği, teli sonradan gelir" diyordu. Neden bugün Ermeni terör örgütü olan PKK'nın önü kapatmak için bu Ermeni oyununu bozmak için müthiş bir sanayi hamlesi yaptı. Bilhassa odalar birliğinde Menderes'in çizgisinde yürüdü Erbakan. Menderesi asmalarının sebeplerinden biri Koç ailesinin karşısına Anadolu tüccarını dikmesidir. Sabancı ailesi Anadolu tüccarıdır. Bundan malum tekelci sermaye müthiş rahatsız oldular. Bundan dolayı astılar. Hocam, Odalar Birliği'ne geldi aynı işi yapmaz mı? Anadolu tüccarına kredileri akıtınca kudurdular.

Ülkeyi sevmek insanını sevmek, Türkiye'nin kalkınması için uğraşmak, hocam tasfiye edilmeseydi bugün Kore'yi geçmiştik. Menderes de tasfiye edilmeseydi Japonya'yı geçmiştik. 12 senede Türkiye nereye geldi görmüyor musunuz? Fert başına millu00ee gelir 2.500 dolardan 12 bin dolara çıktı. İşte bütün batıyı korkutan devasa hizmetler oluyor bu 12 yıldır. Yapılamayan, hayal edemediklerimiz gerçekleşti, hızlı trenden tutun Marmaray'a kadar, otobanlardan, havaalanı, ihracatın artması faiz hadlerinin yüzde 80'lerden 15'e kadar düşürülmesi, hepsi birilerini rahatsız ediyor. Dün Erbakan hocamdan rahatsız olanlar, şimdi de talebesi Erdoğan'dan rahatsız oluyorlar.

Menderes, İslam Birliği'ni istediği için şehit edildi

- Erbakan hoca, D-8'e niçin özel önem veriyordu?

-İkinci suçu(!) ekonomik İslam Birliği'ne adım atması, D 8'ler. D 8'lerin temelini Menderes atmıştır. Çoğu bilmez bunu. Menderes Bağdat Paktı'nı kurduğu için asılmıştır. Maliye bakanı neden asılır diye düşündüm araştırdım. İhtilalle maliye bakanının veya dış işleri bakanının ne ilgisi var. Bunda bir bit yeniği yok mu, düşündüm taşındım, araştırdım ve buldum. D-4'leri kurdu. Menderes, Bağdat Paktı ile Türkiye, Pakistan, Irak ve İran'ı biraraya getirdi. Bu paktta imzası olan 3 bakan da asıldı. Asıl maliye bakanının D-4'leri Menderes kurdu. D-8'leri Erbakan hoca kurdu tasfiye edildi. Bu D-8'leri, D-40-50'lere Tayyip Erdoğan getirdi. Afrika'da Türkiye var, Asya'da Türkiye var. Üniversitelerimiz, Afrika, Asya ve Ortadoğulu çocuklarla doludur. Burada büyük bir ekonomik ve kültürel birliğin temelleri atıldı.

Erdoğan, Erbakan'ı, Özal'ı ve Menderes'i takip ediyor

-Erbakan'ın sloganlarından biri de manevi kalkınma, neyi amaçlamıştı bununla?

-3. Suçları(!) da İslam medeniyetini, yani manevi kalkınmanın temellerini arttılar. Harfleri kaldırılmış bir millet. Tatili cumadan pazara çekilmiş bir millet, kanunları hukuku tamamen atılmış Batıdan getirilmiş bir millet yeniden aslına dönsün istedi. Menderes ve Erbakan, şimdi de Tayyip Erdoğan kardeşim manevi kalkınmaya hizmet ediyorlar. Bir ara CHP'yi Allah bu işe alet etti. Hadi bakayım sen kapatmışsın sen açacaksın diye, İmam Hatipler açılmaya başlandı. Diplomalar değişti, imam hatip okulu, liseye okul diyor, öğrenciler üniversiteye girmesin diye. Diplomanın adı öyle, okul, üniversiteye lise girer, kanuna uymuyor diploman. Bir ayak oyunu. Diplomayı değiştirdik. İmam Hatip okulunu İmam Hatip Lisesi yaptık. Kanuna diplomayı uydurduk. Manevi kalkınma hamlesi de çok büyüktür Selamet Partisi'nin ve Refahyol'un. Manevi temeller atıldı. Şimdi Tayyip Erdoğan kardeşimiz bu yoldan gidiyor. Kur'an-ı Kerim yasaktı Harp Okulu'na soktu. Başörtüsü yasaktı Bakanlar Kurulu'na soktu. Kur'an okuyana ceza veriliyordu, camilerin altında ana okulu çocuklarına Kur'an kursu ana okulu açtı. Maddi ve manevi kalkınmak istemek Müslüman ülkelerde ekonomik, siyasi ve kültürel birlikleri oluşturmak. Bunu yaptınız mı, Türkiye'yi dünyanın en güçlü süper gücü yapacağımızı sağır sultan biliyor. Haçlılar da, Siyonistler de onun için Türkiye'nin liderleriyle uğraşıyorlar. 12 Eylül'den sonra Özal da hizmetlerini aynı çizgide o günkü şartlarda devam ettirdi. O da onlardan gözüktü, aynı Millu00ee Görüş çizgisinde siyaset yaptı. Rahmetliyi zehirleyip şehit ettiler.

Başkanlık Sistemi'nde darbe olmaz

-28 Şubat sürecinde Erbakan hocanın üzerine çok gelinmesine rağmen, silahlı kuvvetlere laf etmedi? Sizce de darbeci bir ordumuz mu var? Niçin yapıyorlar darbeleri?

- Ordu, bizim, Mehmetçik, bizim subay bizim, Erbakan hocam, ordu millet kaynaşmasının sağlanması için uğraştı. ABD Genel kurmay başkanı ve kuvvet komutanlarının tamamının 5 vakit namaz kıldıklarını bildikleri için 1960 Darbesi'ni albaylara yaptırdı. Bir başbakanı asmak için, 256'sı general 7 bin subayı emekli etti. Ordu subaysız kaldı. "7 bin subay varken, biz Menderes'i asamayız" dediler. 28 Şubat'ta Demirel'den cesaret almasalardı ordumuz yine bizimdi. Ordumuzu kışkırtan, fitneyi atan Demirel'in kendisi idi. Tencere kapak uymadı. Cumhurbaşkanı aynı kafada, başbakan aynı kafada olduğu zaman hiçbir dönemde ihtilal olmaz. Ondan dolayı bugün başkanlık sistemine bu çevreler karşı geliyorlar. Başbakan yok, Cumhurbaşkanı, iki baş tek baş olacak. Nasıl ihtilal yapacak, çok zor. İhtilaller sömürge ülkelerinde olur. Avrupa'da ihtilal duydun mu? Dört yüz sene Amerika'da, Avrupa'da bir Fransız ihtilali var onu da halk yapmış. İhtilaller emperyalist ülkelerde olmaz. İhtilaller emperyalist ülkelerin sömürdüğü sömürge ülkelerinde çıkarları gidince kendi uşakları tarafından ordumuzu da ihtilale hazırlayan medyanın yalan bombardımanı, panik oluşturması. Emine, Fadime, şeriat geliyor. Tamamen propagandalar ile silahlı kuvvetleri yanılttılar. 5-10 kişi emir komuta zincirinde olduğu için maalesef aldatıldıklarını sonradan itiraf ettiler. Çevik Bir bile cezaevinde aldatıldığını itiraf ediyor. Ne zaman koskoca bir devletin ekonomisini yıktıktan sonra. Dolayısıyla darbeler. Bu ülkede değerlerimizi devirmek için yapılır.

Darbe, batının sömürü silahıdır

- Sadece Türk ordusu mu darbe yapıyor?

- 1953'te İran'da petrol var dünyanın en zengin petrol yatakları ve açlıktan ölen vardı. Musaddık'ın sigortası attı, "Petrol bende, aç bende" dedi. Shell Mobill'i kovdu, İran petrolünü millu00eeleştirdi. Başbakan sevindi, gece yattı gece yarısı kapı çalındı bir baktı ki, tanklarla sarılmış, sadece Türkiye'de olmuyor ki, Albaya dedi ki, "sen kimsin, ben İngiliz'i kovdum. Sen geldin, Sen İranlı mısın?" Mahkeme'de idamla yargılanırken Musaddık'ın sözü, darbeleri anlatan sözdür. Ne diyor, "Şimdi anladım ki, emperyalistlerin sömürdüğü 3. Dünyanın köle ülkeleri, kendi cuntalarının işgali altındadır."

- Darbeler sadece askerle mi yapılıyor?

- Aslında sadece asker asker diyoruz ama, asıl burada medya haindir. Çünkü tezgahı medya hainleri yapıyor, medya patronları, bir ikincisi yargı, yargıyı ele geçirmeseler ihtilal yapmaları mümkün değildir. Yaparsın, mahkemeye gelecek, kim asıyor, Menderes'i hakim asıyor, savcı yargılıyor. Demek ki, hakim ve savcılarımız bu oyunu fark etse ihtilalin olma şansı yok. Kalkınmakta olan ülkelerde.

Erdoğan, silahlı ihtilal dönemini bitirdi

- Türkiye'de yine modern veya post modern darbe olur mu?

- Bunları tarihin çöp sepetine attı Erdoğan kardeşimiz. Bundan sonra yok Allah'ın izniyle, silahlı ihtilal dönemi bitti. Sandık ihtilali dönemi başladı. Onun için karşı taraf silahlı ihtilallerden ümit kestikleri için, kitleleri şuursuz yapma seferberliğini başlattılar. Şimdi nesillerimizi bozmak, eski Türkiye'yi tanımayan bir nesil ile sandıktan yeniden eski Türkiye'yi geri getirme ve ülkemizi böldürtme oyunu var. Onun için kolej kuruyorlar, okullar açıyorlar, teşvikler veriyorlar. Bunların dizileri, ahlakımızı çökertti, okullarımız ha babam sınıfına dönüştürülüyor. Bunu AK Parti'ye de söylüyoruz. İktidarı uyarıyoruz. Demokrasiler uyku ve gafleti fırsat bilen tilki rejimlerdir. Silahın tokadıyla giden aziz olur. Hocam , Özal, Menderes, şehitlerimiz rahmetle anılıyor. Ama sandık tokadı ile giden iflah etmez, halkın tokadı çok kötüdür. Onun için şuurlu nesil önemli.

ŞUURLU NESİL YETİŞTİRİYORUZ

- Sandık darbesi yememek için neler yapılabilir?

- Biz de bunun için çalışıyoruz. Hicret hayatımızdan sonra şuurlu nesil yetiştirmek için Türkiye'ye döndük. Nadide okullarını açtık. İnşallah İstanbul'a da açacağız birkaç sene içinde. Rize de Belediye Başkanı iken kurduğumuz Manevi Kalkınma Vakfı'nı Kocaeli'ne naklettirdik. Şimdi burada 150'ye yakın talebeye bir yılda hizmet ediyoruz. Yaz kursları, ana okulları. İlk okul, ortaokul, hafızlık. Ülkede ilk defa İngilizce, Arapça vaaz edecek hafızlık, kur an kursumuz, öğrenci yurdumuz, etüd merkezlerimiz var. Türkiye sandıkta yenilmesin, yatırımlar sandıkta millet eliyle durdurulmasın diye yapıyoruz. 28 Şubat dönemi tarih çöp sepetine atıldı. Ancak, darbe, post modern darbe için uğraşanlar, şu anda da sandık darbesi için uğraşıyorlar. Seçmenin şuurlu olması çok önemli.

HAREKETİN NAMUSUNU KURTARDIK

- 28 Şubat'ta Refah Partisi'nin kapatılmasında sizin konuşmalarınızı sebep gösterdiler?

- 28 Şubat'ta bizim konuşmalarımızdan olduğunu söyleyenler var. Bunların hepsi yalan. 1970'lerde Şevki Yılmaz mı vardı. Milli Nizamlar kapatıldı. Şevki yılmaz, Hasan Hüseyin Ceylanlar yok, günah keçisi kimse aramasın. Kapanmasa idi hareketten şüphe ederdim. Bu emperyalistler İslami hareketi kapatmıyorsa biz sahte bir hareket olurduk. 60 ihtilalinde Şevki Yılmaz 5 yaşında idi. 12 Eylül 1980'de 20 yaşlarında idik. Biz mi kapattık? Yoo demek ki olacak. Bizim konuşmalarımızla bu milletin uyanışı sağlandı. Hatiplerin konuşmalarıyla Allah bu hareketi geliştirdi. Bu parti de konuşmalardan dolayı kapatıldı. Erbakan hoca ve 55 il başkanına atılan iftira ile de bu parti kapatılabilirdi. Allah onları yanılttı İslam adına dava açtılar. Bu bizim alnımızın akı oldu. 50 tane il başkanı içerde Erbakan hoca devletin parasını iç etmek hırsızlık iftirası ile suçlandı. Demek ki, bu suçlamayı yapan kardeşlerimiz aklını başına alsınlar bize dua etsinler. Biz hareketin namusunu kurtarmışız.

28 ŞUBAT MAFYASI

- 28 Şubat'ın sebebi ne Emine, ne Fadime, ne kaset hepsi bahane. Biz o dönemde 7 tane mafya ile savaştık.

- Birinci mafya, et mafyası, Erbakan hocamın ilk kararnamesidir, kesik et Türkiye'ye sokulmayacak. Köpek mamalarını et diye milletimize sattırdılar. Bir gram et sokmadık vatan haini olduk. Biz yıkıldık ANASOLM Hükümeti kuruldu. İlk aldığı karar et ithalatını serbest bıraktı sıfır gümrükle. Kesilmiş etten bahsediyorum. Sıfır gümrükle.

KUMAR MAFYASI 10 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ

- Türkiye'de kumarı yasakladınız, Turizm çevreleri çok eleştirdi.

- Kumar mafyası bizimle savaştı. Kumarı Türkiye'de kanunen yasakladık. DYP Milletvekili olmasına rağmen sen RP'ye uyum kanunu sen meclise getirdin diye Turizm Bakanı Bahattin Yücel kardeşime askerliğini yaktılar yeniden askere aldılar. 70 milyon dolarlık bütçe yaptılar Refahyol Hükümeti'ni yıkmak için. Hükümetten milletvekili transfer etmek için. Bize de geldiler 10 milyon dolar para teklif ettiler. Sadece bir oy karşılığında. Belki kızmazdınız Refah Partisi'nden tedbir gereği istifa ettirilmiş. Mecbur mahkemeleri var onun için oy verdi derdiniz. Hasan Hüseyin Ceylan, Halil İbrahim Çelik bize milyonlar teklif ettiler. Biz hicreti çileyi tercih ettik, elimizin tersiyle ittik. Bu kumar mafyası bu parayı veriyordu. Bizden de satın alınanlar Allaha çok şükür tabanın adayları satılmadı, hep tavanda, merkezde tepeden inme adaylar satıldı. Bundan herkes ders alsın.

İHALE MAFYASI ÇOK ÇALIŞTI

- İhale mafyası ile ilgili birkaç örnek verebilir misiniz?

- İhale mafyası bize savaş açtı. Canlı yayın ihale yapıyor adam, evinde kahve içerken, devletin ihalelerini canlı yayında, bu ihalelerden birinde Cavit Çağlar Etibank'ı 180 milyon dolara satın aldı. Sonra hükümet yıkılınca 3 milyon teminatını yaktı. Aynı fabrikayı 150 milyon dolara peşkeş çektiler.

Hocamıza geldiler dediler ki, "Skorsky S 70 helikopterlerini alacağız". Asıl savaşın başlama noktası burasıydı. Fiyatı 18 milyon dolar. Hoca uzattı uzattı, uzattı. Her milli güvenlik kurulunda hocama diyorlar helikopterler ne oldu. Hoca bir gün ağzını açtı, sizin almak istediğiniz helikopterler ABD'de uçuşa yasak helikopterler depolarda bekletilen arızalı helikopterler, "ben son model yeni teknoloji helikopteri 9 milyon dolara satın alacağım. Sizinki 18, benimki 9 almıyorum" dedi. Kıyamet koptu. Sermaye çevreleri askeri tahrik etti, cunta işi. Bizden sonra bu helikopterlerin hepsi alındı. hiç PKK kurşunu bombası olmadan kendiliğinden düştü. Kimi Ege'de, kimi İzmir'de, kimi Van'da. Yazık günah bu vatana.

- Sivil Toplum Örgütleri de hükümetinizi pek istemedi?

- Bize sendika mafyası savaş açtı. Eşel mobil sistemini getirdik. Nedir Eşel mobil sistemi, memurun, işçinin emeklinin maaşı, bir yılı beklemeden, her ay o ayın enflasyon oranında otamatikmen artıran sistem, maaşlar her ay otomatik artıyor. Sendikalar bize teşekkür edeceğine sendika ağalığı yıkılacağı için Hak iş ve Memur sen hariç malum sendikalar savaş açtılar.

Banka Mafyası bize savaş açtı. Neden hiçbir bankanın batışına izin vermedik. Tayyip Erdoğan kardeşim de vermedi. Bankalar batırılıyor, halka ödettiriliyor.

İlaç Mafyası bizimle savaş açtı. 3 ilaçtan fazla yazmayı yasak ettik doktorlara. Hem hastayı öldürüyoruz. Böbrekten hasta giden o ilacı alıyor, ciğeri hasta oluyor. 10 ilaç bir hastaya yazılır mı, bir senede trilyonlar bütçeye kaldı. Ve insanımız sağlığına kavuşmaya başladı.

EN BÜYÜK BAŞARIMIZ HAVUZ SİSTEMİ

En mühimi de faiz mafyası bize savaş açtı. Havuz kurduk, Tayyip Erdoğan, faizleri düşürmeyi başardığı için kurmadı. Bize faizleri ortağımız yüzde 90'lardan 80'lerden aşağıya indirtmedi. Havuzla boğduk. Devlet kuruluşları özel bankalara para yatıramaz, özel bankalardan para alamaz. Para devlete, para devlette işte onları kudurtan bu. Asıl savaşta burdan çıktı. 10 ayda ne gelir ettik biliyor musunuz REFAH YOL döneminde devlet bütçesinin yüzde 80'inini geri aldık. Bunun Türkçesi ne devlet bütçesinin % 80'i faize gidiyordu, yüzde 20'si köylüye işçiye kalıyordu. Yatırıma kalıyordu. Bunu terse çevirdi. Devlet bütçesinin yüzde 80'i 80 milyon vatandaşa yüzde 20'si borçlara gidecekti. Talebesi de bunu yüzde 5'e düşürmeyi başardı. Devlet Bütçesinin yüzde 95'i halka, yüzde 5'i borçlara gidecek dedi. Ve Gezi, 17-25 aralık bir darbe şu anda faizler yüzünden bu % 17'de durdu. Bu hükümet döneminde % 80 faiz olsun hayal edin Türkiye'yi. İntiharları, boşanmaları, iflasları, işçi çıkarmaları,

KASIMPAŞALI'YA YAKALANDILAR

Erbakan hocadan kurtulduk diye sevinenler öyle bir duvara tosladılar ki, Vural savaş gibi, keşke Erbakan hoca kalsaydı dedi. O daha sakindi, Kasımpaşalıya yakalandılar. Yağmurdan kaçarken doluya yakalandılar. Devrine göre lider gönderiyor cenabı hak, o gün Erbakan sakin, sabırlı. Sakin ve sabırlı olmasaydı bu günlere ulaşamazdık. Bugün de sopalı lider gerekiyor. Elhamdülillah. Çok badireleri bu sert tavrıyla atlattı. O da fanidir, o da gidecek insanlara aklınızı bağlamayın, zaferler başarılar hepsi Allah'tandır. Allah bizleri vesile ediyor. Necip Fazıl'ın dediği gibi, bizler çakıl taşlarıyız, kimse şer çevrelerinin Masonik çevreler hiç umutlanmasınlar Tayyip Erdoğan da gitse bu ülkeye daha iyisi, daha iyisi gelecektir. Yeter ki millet istesin.