Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2394.65
BIST 100
10270.5
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fatih Altaylı bugün de CHP'ye yürüdü

14 Temmuz 2023 15:42:17
Fatih Altaylı, Sosyal Medyadan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'i sert sözlerle eleştirdi. Altaylı, '"Eren Erdem kimdir ya? Nedir bu etkisi, gücü?" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem yöneticilerden üyelere, delegelerden milletvekillerine kadar partinin tüm kesimlerine yönelik Medya İletişim Yönergesi’yle CHP’nin Medya Tutum Belgesi’ni yenilemişti.

Bu yenileme sonrası gazeteci Fatih Altaylı, CHP'li Eren Erdem'i sert sözlerle eleştirdi.

Eren Erdem’in, genel seçim sonrası parti içindeki yetkisi artırılması parti tabanında tepkilere neden olmuştu. Eren Erdem yöneticilerden üyelere, delegelerden milletvekillerine kadar partinin tüm kesimlerine yönelik Medya İletişim Yönergesi’yle CHP’nin Medya Tutum Belgesi’ni yenilemesi sonrası bir tepki de Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, yayınladığı Youtube videosunda;

“Eren Erdem kim kardeşim! Kimdir, nereden çıkmıştır? Nedir bu adamın etkisi, gücü?”

“Eren Erdem’i hayatımda sadece 1 kere gördüm, gazete çıkardıkları için beni ziyarete gelmişlerdi. Kendi halinde, şu koltuğa bile oturtmayacağım birisi. Şimdi bu adam CHP’ye yön veriyor! Öleyim Allah’ım. Gerçekten öleyim Allah’ım!” dedi.

Eren Erdem kimdir?

Eren Erdem 14 Ağustos 1986 yılında dünyaya geldi. İstanbul'ın Fatih ilçesinde doğan Eren Erdem, Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimleri’nde TBMM’nin en genç siyasetçileri arasında yer aldı.

7 Haziran 2015 yılında yapılan genel seçimler öncesi CHP İstanbul 3. bölgeden 6. sırada aday olan Eren Erdem 25. dönem Milletvekili olarak CHP İstanbul Milletvekili seçildi.

1 Kasım 2015 tarihinde 26. dönemde yeniden milletvekili seçilen Erdem, günümüz itibarıyla CHP'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri arasında yer alıyor.

KEMAL JAHREİN'E DAVA AÇTI