Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fatih Muhtarlar Derneği'nden Gazze'ye destek mesajı

Fatihli Muhtarlar Derneği tarihi Beyazıt Meydanı'nda, 400 bin Fatihlinin sesi soluğu olmak ve İsrail'in yaptığı vahşeti en yüksek perdeden tüm dünyaya haykırmak için bir araya geldi.
Fatih Muhtarlar Derneği'nden Gazze'ye destek mesajı
13 Kasım 2023 14:46:45
Fatihli Muhtarlar Derneği tarihi Beyazıt Meydanı'nda, 400 bin Fatihlinin sesi soluğu olmak ve İsrail'in yaptığı vahşeti en yüksek perdeden tüm dünyaya haykırmak için bir araya geldi.

Fatihli muhtarlar derneği, Beyazıt Meydanı'ndan Filistin'e destek için bir araya geldi.

En büyük Teröristin İsrail devleti ve onu koruyup kollayan ABD olduğunun vurgulandığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

"Haksızlık ve zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır. Yine diyoruz ki, yer yüzündeki en büyük terörist devlet kadın, çocuk ve yaşlı demeden masum Filistin halkını vahşice katleden Siyonist İsrail devleti ve onu koruyup kollayan Amerika Birleşik Devletleri'dir.

Yine tüm dünyaya ilan ediyor ve diyoruz ki Hamas bir terör örgütü değil vatanını, namusunu ve onurunu savunan bir avuç imanlı kahramandır.

Yarım asırdır, önce anneleri, babaları, kardeşleri gözleri önünde vahşice katledilen Filistinlilerin yetim ama kahraman çocuklarıdır.

Dünün yetim çocukları bu günün yiğitleri olarak vatanlarını Siyonist İsrail'e karşı canlarıyla müdafaa etmektedirler.

'Hamas’a terör örgütü diyenler İsrail'in yaptığı vahşeti görmek isteyenlerdir'

Kurtuluş savaşında vatanımızı, namusumuzu ve onurumuzu istilacı güçlere, düşmanlara karşı örgütleyen milli kahramanlarımız Sütçü İmamlarımız, Nene Hatunlarımız, Şerife bacılarımız, Hasan Tahsinlerimiz ne ise Filistinli kardeşlerimizin hakların ve vatanlarını savanan Hamas da odur. Hamas’a terör örgütü diyenler İsrail'in yaptığı bu kanlı vahşeti görmek istemeyen, hatta örtmek ve perdelemek isteyenlerdir.

Buradan Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunları olan muhtarlar olarak, tüm dünyaya haykırıyoruz ve diyoruz ki Filistin halkı kardeşimizdir. Mescid-i Aksa kutsalımız ve kırmızı çizgimizdir.

Sizlerin huzurunda terör devleti İsrail'e diyoruz ki Ey Siyonist İsrail yaptığın bunca zulmün, işlediğin bunca cinayetlerin, kadın çocuk yaşlı demeden katlettiğin on binlerce masumun hesabını bir gün mutlaka vereceksin. Bir gün döktüğün kanda mutlaka boğulacaksın.

'Ülkemizdeki zincir marketlerini İsrail malı ürünler satmamaya çağırıyoruz'

Unutma ki "Ölse de tüm çocuklar bir Musa elbet kalır. Mazlumların ahı sanma ki yerde kalır.”

Son olarak değerli halkımızı İsrail mallarını almamaya ve süresiz boykota çağırıyoruz, yine ülkemizdeki zincir marketlerini İsrail malı ürünler satmamaya çağırıyoruz.

Fatihli muhtarlar olarak bu konuda kamuoyu ve bilinç oluşturmak için elimizden ne gelirse yapacağımızı, her daim halkımıza öncü olacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla arz ederiz."