Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2390.06
BIST 100
10161.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fatih Portakal'a bir haller oluyor! Başkan Erdoğan'a hak verdi

22 Haziran 2023 08:54:38
CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, "Kılıçdaroğlu'nun anlamadığı şu; Altılı masanın altısıyla olmuyor. Erdoğan ne diyor? 'Altılı değil on altılı masa kursan yine kazanamazsın'. Doğru söylüyor." dedi.

Seçimlerde aldığı yenilgi sonrası koltuğunu bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na parti tabanından gelen tepkiler dinmiyor. CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, CHP liderinin aynı hataları yaparak farklı sonuçlar elde etmeyi amaçladığını söyleyip, "Kılıçdaroğlu'nun anlamadığı şu; Altılı masanın altısıyla olmuyor. Erdoğan ne diyor? 'Altılı değil on altılı masa kursan yine kazanamazsın'. Doğru söylüyor." ifadelerini kullandı.

"O masa dağıldı"

Portakal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlamadığı şu, 6'lı masanın 6'sıyla olmuyor. Dünkü söz çok enteresan bir sözdü. İster istemez iktidar partisine Erdoğan'a gollük bir pas denir ya, gollük pas attı. 16 masayla da otururum diyor gerekirse böyle bir sözü var. Bu gitmiyor işte, bu bir başarı getirmiyor. Aynı hataları yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz. O masa bana göre dağıldı. Partilerin kendi yörüngesine de girmesi gerekiyor. " dedi.