Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fatih'te çarşaflı kadına alçak saldırı!

Fatih'teki Malta Çarşısı'nda çarşaflı bir kadın telefon dükkanı sahipleri tarafından yerlerde sürüklendi. Şahıslardan biri Allah'a ve Kitap'a küfretti.
Fatih'te çarşaflı kadına alçak saldırı!
27 Mart 2024 12:05:10
Fatih'teki Malta Çarşısı'nda çarşaflı bir kadın telefon dükkanı sahipleri tarafından yerlerde sürüklendi. Şahıslardan biri Allah'a ve Kitap'a küfretti.

İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana gelen skandal olayda, çarşaflı bir kadın, aldığı telefon kılıfını beğenmeyerek iade etmek istedi.

Ancak telefoncu tarafından sokak ortasında darp edildi.

Olayda, dini değerlere küfür eden şahıs, yere düşen çarşaflı kadına tekme tokat atarak ağır saldırıda bulundu.

Bir grup Müslüman genç ise söz konusu dükkanın kepengine, “Allah, Kitabı ve Resulü Canımızdan Evlâdır!” ve "Müdahale etmeyenler Allah'tan korkun" gibi yazılar yazıldı.

fatih-1_49854a93845174397a2ffa8da874f869.jpg

Fatih Belediyesi dükkanın çalışma ruhsatını iptal etti

Fatih Belediyesi saldırganlara ait dükkanın çalışma ruhsatını iptal etti,

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde;

"Fatih, Atikali Mahallemize bir kadının darp edilmesi ve manevi değerlerimize hakareti içeren menfur olayın görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştır.

Fatih Belediyemiz ve Emniyet Birimlerimizin çalışması sonucunda;

Darp ve küfür fiilini işleyen A.Ü.Ş. gözaltına alınmıştır. HALKI KIN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK ETME suçundan hakkında işlem yapılan şahsın, AYRICA “işyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından 11 adet kaydının olduğu anlaşılmıştır.

Olayın yaşandığı işyeri, Fatih Belediyesi ekiplerince mühürlenerek ruhsatı iptal edilmiş ve faaliyetine son verilmiştir.

Dükkanın mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, tahliye sürecini başlatmıştır.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir."