Dolar (USD)
32.23
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2424.82
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

FETÖ'nün makyajı aktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, FETÖ terör örgütünün makyajının aktığını Türkiye'de artık bunların terör örgütü olduğuna dair şüphesinin kalmadığını söyledi.
FETÖ'nün makyajı aktı
23 Temmuz 2016 12:04:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, FETÖ terör örgütünün makyajının aktığını Türkiye'de artık bunların terör örgütü olduğuna dair şüphesinin kalmadığını söyledi.

İsmail ZELVİ-İSTANBUL

CİA organizatörle FETÖ uygulamalı darbe girişimi Milli İrade Platformu'nun ilk şehitlerin verildiği Boğaziçi Köprüsü'nde düzenlediği programla protesto edildi. Millet Bahçesi'nde başlayan protestoya yüzlerce sivil toplum örgütünün temsilcisi katıldı. Köprü girişine insan seli olarak akan protestocular, Terör örgütü lideri Fethullah Gülen ve darbe girişiminde başrolü oynayan haşhaşi örgütü aleyhine sloganlar attılar. Köprü girişindeki programa Kur'an-ı Kerim okunarak Başlandı. Yatsı Ezanı'nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Sanatçı Necati Şaşmaz gibi birçok ünlünün de katıldığı programda Bilal Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Milli İrade Platformu sözcüsü Abdullah Ceylan birer konuşma yaptılar.

FETÖ'nün boyası döküldü

Protesto yürüyüşüne 9 yaşındaki oğlu Ömer Tayyip ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Fethullah Gülen'in gerçek yüzünü herkesin gördüğünü açıkladı. Erdoğan, "Ne oldu şimdi? Üç senedir yüzündeki boya döküldü, döküldü, sonunda senin silahlı bir terör örgütünün başı olduğuna inanmayan kalmadı. Aslında kaldı, nerede kaldı? ABD'de kaldı, Avrupa'da kaldı. Bazı yerlerde hala inanmayanlar kaldı. Şimdi arkadaki kukla oynatıcılarını da ayan beyan görmüş olduk" dedi.

Birliğinize sahip çıkın

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü, "Bu olayların ardından Türkiye'de birlik ve beraberliğin zirve noktasını bulduğunu vurgulayan Erdoğan, "Birliğimiz daim olsun, Allah bizlere oyun kurmaya çalışanların oyunlarını başlarına çevirsin. Bizler bu birliğimize sahip çıktığımız sürece yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah"

Şehitleri unutmayacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise, 15 Temmuz darbe girişimini Kurtuluş savaşına benzeten Temurci, "Kurtuluş savaşında Çanakkale destanı ne anlama geliyorsa, bu darbe girişiminin püskürtülmesinde bu köprü aynı anlama geliyor. Bu köprüden her geçtiğimizde şehitlerimizi hatırlayacağız. Her geçen onların ruhlarına fatiha okuyacaktır. Bu köprü artık her geçtiğimizde Erol Olçak'ı, oğlu Abdullah Tayyip'i hatırlayacağımız yer olacak. Bu millet, mesele vatan olunca, al bayrak olunca bir ve beraber oldu. Boğaziçi Köprüsü bundan sonra kardeşliğimizin köprüsü olsun" ifadesini kullandı. Program, şehitler için okunan dua ile sona erdi.