Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2437.87
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fiat Egea Özellikleri ve İncelemesi

​Fiat'ın Bursa'da bulunan fabrikasında üretilen Egea, makyajlı modelleriyle göz doldurmaya devam ediyor.
Fiat Egea Özellikleri ve İncelemesi
20 Temmuz 2022 13:19:54
​Fiat'ın Bursa'da bulunan fabrikasında üretilen Egea, makyajlı modelleriyle göz doldurmaya devam ediyor.

Fiat’ın Bursa’da bulunan fabrikasında üretilen Egea, makyajlı modelleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Sedan ailesinin yenilenmesi ve yeni sınıf araçların eklenmesi ile Fiat Egea adından söz ettiriyor. Türkiye’nin en çok satan otomobil modeli Linea’nın yerini alan Egea, en çok satan otomobil olma başarısını sürdürüyor. Çıktığından bu yana her yıl Türkiye’nin en çok satan arabası ödülünü kazanan aracın Türkiye’de geliştirilmesi ve yol testlerinin de Türkiye’de yapılmış olması en önemli avantajı olarak dikkat çekiyor. Fiat Egea özellikleri ile Türkiye’deki sürücülerin neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Türkiye’nin en popüler araçlarından birisi olan Fiat Egea’yı dünyanın en popüler 2. el araç satış platformlarından birisi olan Carvak.com’un satılık Fiat Egea ilanlarında incelemeden kararınızı vermeyin.

EXTERIOR-frontSidePilotNear-1640421627442_f0409b0ca64d045d6372ee54e2a44ffa.jpeg

Fiat Egea Dış Tasarım

Fiat Egea dışarıdan bakıldığında oldukça başarılı bir görünüme sahip. Aracın modern çizgileri ve dinamik görünümü aracı oldukça ilgi çekici hale getiriyor. Ön ızgaradaki krom detayları da bu dinamik görünümü destekliyor. Ön tarafta başlayan şık görünüm aracın arka tarafında da devam ediyor. Büyük stop lambaları oldukça hareketli bir etkiye neden olurken bagaj kapağındaki detay sayesinde aracın arkasında bir kanat görünümü oluşuyor. Bagaj kapağının yüksek yapısı aracın tasarımına kalite katan unsurlardan birisi. Fiat Egea, dış görüntüsüyle sürücülerden tam not alan araçlar arasında yer alıyor.

Fiat Egea İç Tasarım

Egea’nın iç kısmına geçerken ilk dikkati çeken nokta geniş açılan kapıları. Aracın içerisine erişim oldukça kolay. Aracın dış kısmındaki başarılı tasarım, içeride daha klasik bir görünüm ile devam ediyor. Aracın ön konsolu alışılmış bir tasarıma sahip. Araç içinde llk dikkati çeken noktalardan birisi, aracı içi eğlence sisteminin yönetildiği 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran. Aracın iç kısmındaki dikkat çekici bir diğer özellik ise geniş hacim. Fiat Egea ölçüleri 4532 mm uzunluk, 1792 mm genişlik ve 1497 mm yükseklik olarak belirlenmiş ayrıca aracın dingil mesafesi ise 2637 mm. Bu boyutlar yolculara geniş bir iç alan sunuyor. Boyutları sayesinde Fiat Egea bagaj hacmi isetam 520 litre.

Fiat Egea Motor Seçenekleri

Fiat Egea hangi motoru kullanıyor?”sorusuna verilecek birçok cevap var. Araç dizel motor seçenekleriyle öne çıkıyor ancak benzinli seçeneği de mevcut. 1.6 Multijet II seçenek 120 beygir güç ve 320 Nm tork üretiyor. 1.3 Multijet II motorlu seçenek ise güç bakımından biraz daha geride kalıyor. 95 beygirlik güç üreten motor 200 Nm tork değerine sahip. Şehir içi kullanım için bu seçenek fazlasıyla yeterli. Benzinli tarafta da 1,4 litre Fire HP ve 1.6 E-Torq olmak üzere iki farklı seçenek yer alıyor. Fiat Egea teknik özellikleri arasında 1.6 E-Torq otomatik şanzımanı ve 110 beygirlik gücü dikkat çekerken araç uzun yolculukları eğlenceli hale getiriyor.

EXTERIOR-frontSidePilotNear-1644056021165_c1e6f30c3cfc168d3c060aaac9555904.jpeg

Carvak Güvencesi ile Tanışın

İkinci el araba piyasasında alıştığınız zorlukları unutmak ve bambaşka bir deneyim yaşamak için siz de 2022 yılı itibarıyla Türkiye’de Carvak adıyla hizmet vermeye başlayan dünya devi Kavak ile tanışın. Altı yılda ulaştığı 8,7 milyar dolar değer ile Latin Amerika'nın en değerli özel start-up şirketi olan Kavak, Meksika'nın ilk unicorn girişimi olan Kavak, Türkiye'de de kaliteli, güvenilir ve konforlu ikinci el araba satış hizmetini başarılı bir şekilde sunuyor ve yüksek müşteri memnuniyeti ile dikkat çekiyor. Araç satın alma süreçlerinin olmazsa olmazı kabul edilen şeffaf hizmet anlayışı ve güven Carvak ile sadece kelimelerden ibaret bir tanım olmuyor. Ailelerin kullanabileceği kalitede ikinci el araçların satışını yapma felsefesini benimseyen, inovatif hizmetlerini kalite odağında şekillendiren Carvak bu deneyimi gerçeklikle sunuyor.