Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
35.03
Gram Altın
2470.90
BIST 100
10158.63
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!

Galatasaray şimdiden gelecek sezon için planlamalarına başlarken takımdan gönderilmesi planlanan yabancı futbolcuların netlik kazandığı iddia edildi.
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!
01 May 2024 12:43:02
Galatasaray şimdiden gelecek sezon için planlamalarına başlarken takımdan gönderilmesi planlanan yabancı futbolcuların netlik kazandığı iddia edildi.

Galatasaray, yeni sezon öncesi kadro planlamasını yaparken, Wilfried Zaha ve Tanguy Ndombele gibi büyük umutlarla transfer edilen oyuncuların yeni sezonda takımda yer almaması bekleniyor.

Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Zaha beklentileri karşılayamazken yönetim yıldız futbolcuya takım bulması için yeşil ışık yaktı. Öte yandan sezon başında kiralık olarak ransfer edilen Ndombele'den de istenilen katkıyı alamamıştı. Fransız yıldız Kiralık sözleşmesi sona erince Tottenham'a geri dönecek.

Hakim Ziyech'e talip çıktı

Suudi Arabistan'dan Al-Shabab kulübü, Galatasaray'a kiralık olarak gelen ve satın alma opsiyonu bulunan Hakim Ziyech'e talip oldu. Fransız basınında yer alan haberlere göre, 31 yaşındaki Faslı oyuncuya 2 buçuk yıl için 37.5 milyon Euro net maaş teklif etti. Geçen yaz da Ziyech'i transfer etmeye çalışan Al-Shabab, sağlık testlerinde olumsuz sonuçlar alınca transfer gerçekleşmemişti. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle sadece 20 resmi maça çıkan Ziyech, Galatasaray'a 6 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

Serge Aurier bekleneni veremedi

Serge Aurier ise sakatlıklar ve fiziksel yetersizlikler nedeniyle beklentilerin altında kaldı. Galatasaray'ın formasını sadece 4 maçta giyebildi. Carlos Vinícius'un performansı da teknik direktör Okan Buruk tarafından yetersiz bulundu. Dolayısıyla, Brezilyalı futbolcunun kiralık sözleşmesi sona erecek ve bonservisi için girişimde bulunulmayacak.

Oliveira'da sezon sonu yolcu

Sergio Oliveira'nın da menajerine takım bulması için talimat verildi. Sarı-kırmızılılar, Portekizli oyuncuyu gelecek sezon kadroda düşünmüyorlar. Benzer şekilde, Tete de beklentilerin altında kaldı ve kulüp tarafından transfer görüşmeleri yapması için izin verildi. Avrupa ve Güney Amerika'dan talipleri olduğu belirtiliyor.