Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Geleceğe Atılan Güvenli Adımlar Ceceli Okulları

Geleceğe Atılan Güvenli Adımlar Ceceli Okulları
26 May 2017 14:50:00

İş hayatına atılan birçok birey kendi işini severek yapmıyor. İşini sevmeyen kesiminde ise şanslı olanlar kendilerine zaman ve maddiyet açısından tatil yapma olanağı tanıyabilecek işlerde çalışıyor. Ancak oldukça düşük sayıya sahip olan bu şanslı kesimde, herkesin yer alması mümkün değil. Dolayısıyla günümüz yaşam şartları, ebeveynlerin büyük bir çoğunluğunun, erken yaşta kendi ayakları üzerinde durabilmeyi garanti edebilen çocuklar yetiştirmek istemesine yol açıyor.

Genç yaşta geleceği sağlam temeller üzerine kurabilmek için en önemli adım olan eğitim, çocuklar için ruhsal, mental ve sosyal açıdan gelişim gösterebilecekleri özel bir alandır. Gelecekte çocukların iyi bir mesleğe sahip olmalarının temeli ne istediğini bilen çocuklar yetiştirmekten ve çocukların akademik ve kültürel anlamda istediklerini alabilecek imkanlara sahip olmalarından geçiyor.

Neden Özel Eğitim Kurumları Tercih Edilmelidir?

Son yıllarda ciddi bir talep artışı yaşanan özel eğitim kurumlarının tercih edilme sebeplerini tek bir noktaya bağlamak yanlış olabilir. Ancak devlet okullarının eğitim kalitesi açısından eksiklikler barındırması ve standart eğitimlere bağlı kalınarak çocukların tek tip bir gelişim göstermesi temel sebepler olarak anılabilir. Örneğin, özel okullarda çocukların zeka düzeyinin yükseltilmesi için özel çalışmalar düzenlenebilirken, devlet okulları bu anlamda hiçbir program hazırlamak zorunda değildir.

Devlet okullarında atama ile gerçekleştirilen öğretmenlerin bilgilerinin tazeliği ve güvenilirliği net bir şekilde ortaya koyulamazken, özel okullarda büyük bir titizlikle seçilen öğretmen kadrosu eğitim ve öğretimin temel taşlarını oluşturur. Ceceli Okulları özel eğitim kurumu olarak yalnızca akademik açıdan güçlü bir kurum olmakla kalmayıp, sanatsal ve sportif aktiviteler açısından da oldukça sağlam temeller atılmasında çocukların en büyük destekleyicisi olur.

Eğitimde Kalite Unsurları ve Kaliteli Eğitimin Yararları

Ankara'nın seçkin özel okulları arasında yer alan Ceceli Okulları kaliteli eğitimcileri, akademik bilginin temellerini sağlamlaştıracak özel projeleri, yaratıcılık ve hayal gücünü geliştirmeyi amaçlayan efektif sanatsal aktiviteleri, fiziksel anlamda güçlendirici ve tetikleyici olabilen sportif aktiviteleri ile çocukların hayata karşı hırslı, yaratıcı ve istekli olmalarını sağlar. Kaliteli eğitim alan, bilgi dağarcıkları sağlam ve amacının farkında olan çocuklar belli bir noktadan sonra hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan yükselir. Ceceli'nin eğitim kalitesini daha yakından tanıyabilmek için http://www.ceceli.k12.tr/ adresini tıklayabilirsiniz.