Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2425.50
BIST 100
10184.85
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Gerçek Gibi Zikirmatik Uygulaması

Gerçek Gibi Zikirmatik Uygulaması
07 Haziran 2017 11:23:00

Zikir ve tesbih çekmek kadar bu zikir ve tesbihlerin sayısını bilmek te önemlidir. Bu konuda sizlere yardımcı olmak adına sizleri gerçek zikirmatik uygulaması ile tanıştırmak istiyoruz. Neredeyse gerçeğinden bile iyi bu uygulamanın avantajları, özellikleri ve sağladığı olanaklar hakkında bu makalemizde bilgilendirici bilgileri bulacaksınız. Uygulama nasıl indirilir, nasıl kullanılır, sizlere sağladığı olanaklar nelerdir Bu konularda da merak ettiğiniz sorulara yanıtlar bulacaksınız. Bu konuda sizleri bilgilendirmek için aşağıda bu konular da size yardımcı olmak için bilgiler sunmaya çalıştık.

Uygulamanın Özellikleri ve Sağladığı Avantajlar

100.000'den fazla sayıda kişi tarafından kullanılan gerçek zikirmatik uygulaması olarak bu uygulamanın özellikleri ve avantajları için ilk olarak söyleyebileceklerimiz; uygulamanın kolay ve pratik olması, ücretsiz olarak kullanılması, tasarımı ile sıkılmadan keyifli bir şekilde uygulamayı kullanmanız, titreşimle geri bildirim özelliğinin bulunması, gece modu özelliğinin bulunmasıdır. Bu özellikler ve avantajlar ile uygulama kullanıcılar için ayrıcalıklı ve kolay bir kullanıma sahiptir.

Uygulama Nasıl İndirilir ve Kullanılır?

Buradan Hemen İndirin!

Ya da

Telefonunuzdan QR Kodu Okutun:

Size pratik çözümler sunan zikirmatik uygulaması için android işlemci cep telefonunuzdan kolayca gerçek zikirmatiği indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra ücretsiz olarak internet bağlantısına ihtiyaç duymadan uygulamayı kullanabilirsiniz. İndirdikten sonra uygulamayı kullanmak için orta butonuna basmanız yeterlidir siz zikirmatiğin orta tuşuna bastıkça kendi saymaya başlayacaktır. Sıfırlamak için reset tuşuna basmanız yeterli. Gece modu için led ışık düğmesine basmanız yeterlidir. İsterseniz uygulamanın rengini değiştirebilir (sağ üst köşedeki renk paleti tuşuna basarak) ve titreşim ve geri bildirim özelliğinden yararlanabilirsiniz.