Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.64
Gram Altın
2393.92
BIST 100
10154.84
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

GS taraftarından Sabri tepkisi...

Galatasaray'da Umut Bulut'un kontratı, 15 maça ulaştığı için otomatik olarak uzatılmıştı. Şimdi sıra Sabri'de...
GS taraftarından Sabri tepkisi...
11 Kasım 2015 15:01:00
Galatasaray'da Umut Bulut'un kontratı, 15 maça ulaştığı için otomatik olarak uzatılmıştı. Şimdi sıra Sabri'de...
Umut Bulut'tan sonra Sabri'nin sözleşmesi de otomatik olarak uzayacak. Sezon başında yeni mukavele yapıldığı için taraftarın tepkisiyle karşılaşan deneyimli oyuncu, bu sezon şu ana kadar 11 resmi maça çıktı. Sabri, 4 karşılaşmada daha forma giyerse, sözleşmesi 1 yıl daha yenilenecek. Yılda 4.8 milyon Lira sabit ücret alan Sabri, 45 bin Lira da maç başı kazanıyor.
Sabri bir sakatlık yaşamazsa, büyük ihtimalle sırasıyla Antalyaspor, Atletico Madrid, Kasımpaşa ve Bursaspormaçları sonrası yeni sözleşmesine kavuşacak.
Taraftar isyan etti
Sabri'nin sözleşme yenileyeceği haberi sosyal medyaya bomba gibi düşerken yapılan yorumlar taraftarların bu imzadan memnun olmadığını açıkça gösterdi.
İşte o yorumlardan bazıları;
@Aslan10line: Söz konusu transfer olunca FFP'yi bahane eden GalatasaraySK yönetimi, Sabri Sarıoğlu & Umut Bulut'a gelince kesenin ağzını açıyor. (Çelişki)
@bx1905: vay be adam sözünde durmuş. 2 büyük yıldız #UmutBulut ve #SabriSarıoğlu :) Allahım sen sabır ver!
@ertankilic35: umut bulut ve sabri sarıoğlu nun yerini dolduramayan yönetimin zekasından ve futbol bilgisinden şüphe ediyorum. @GalatasaraySK
@TezelT: Üstün Zekalı Yönetim; İş Finansal Fair Play Ayağına Transfer Yok; Umut ve Sabri Olunca Sözleşme Uzat...Yatacak Yer Yok Size..
@cccALLLPccc: hamza hocanın neden az maaş aldığını anladım. sabri ve umut tan komisyon alıyor belli ki.. haram zıkkım olsun aldığım ürünler..