Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Gülbaharlar suç örgütü çökertildi

26 Şubat 2024 08:20:47
"Gülbaharlar" suç örgütü, 4 ilde eş zamanlı düzenlenen KAFES-48 operasyonuyla çökertildi. Operasyonda, örgütün lideri Celal Gülbahar dahil olmak üzere 16 kişi yakalandı.

Şanlıurfa merkezli olarak Mersin, Ardahan ve İstanbul'da eş zamanlı gerçekleştirilen KAFES - 48 operasyonu kapsamında "Gülbaharlar" olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Operasyonda örgütün lideri Celal Gülbahar dahil olmak üzere 16 kişi yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız. Milletimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerini tek tek çökertip kafese koyacağız" dedi.

Operasyon, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildi. "Gülbaharlar" olarak bilinen Organize Suç Örgütü üyeleri suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle, nitelikli yağma, silahla tehdit ve kasten yaralama, genel güvenliğin tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve kanuna muhalefet gibi suçlarla suçlanıyor.

Operasyonlar sonucunda, 3 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ve çok sayıda fişek, çek ve senet ele geçirildi. Operasyonlar devam ediyor.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederken, milletin dualarının kendileriyle olduğunu ifade etti.

VF kat sağ