Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Harika Arabalı Yataklı Ranzalar

Harika Arabalı Yataklı Ranzalar
11 Ocak 2018 15:20:00

Çocuklarımıza çok değer veriyoruz. Bir anne, hamilelik döneminden itibaren büyük fedakarlıklar yapmaya başlıyor bu ölene kadar da devam ediyor. Doğumundan itibaren onu hayata hazırlamak için, herhangi bir şekilde zarar görmemesi için her türlü fedakarlığı yapıyor. Uykusuz kalıyor, aç kalıyor ama çocuğuna bir zarar gelsin istemiyor.

Onun sağlıklı olması için de her türlü imkanı sunuyor. Okul dönemi geldiğinde, gençlik dönemi geldiğinde de bu hiç eksilmiyor. Peki çocuklarınız için bu kadar fedakarlık yaparken, onlara daha sağlıklı ve kaliteli yaşam sürdürmelerini sağlamak adına özel alanlar oluşturuyor musunuz?

Çocuğun eğitimi ve başarısı için kendisine ait bir odası olması çok önemlidir. İşte bu nedenle size Setay Mobilya kalitesi ile üretilen genç odası takımlarından bahsetmek istiyoruz.

Setay, en şık, kaliteli ve kullanışlı oda takımlarını sizlere sunmaktadır. Çocuklarınızın uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilecekleri, kendilerine ait ortamlarda mutlu bir yaşam sürdürebilecekleri, ders çalışabilecekleri genç odası takımlarını hazırlamaktadır. Bunları da en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır.

RANZA VE ARABALI YATAK

Çocukların uyku düzenleri çok önemlidir. Hatta sadece çocukların değil yetişkinlerin de aynı şekildedir. Hani hiç rahat olmayan bir yatakta yattığınız ve sabah dayak yemiş gibi kalktığınız günler vardır ya. Özellikle yatılı misafirliğe gittiğiniz zamanları düşünün. İşte, rahat ve sağlıklı bir yatağa sahip olmayan çocuklarınız da her güne öyle uyanacaklardır.

Çocuklarınızın bu tür durumla karşılaşmamaları ve uykudan yorgun uyanmamaları için Setay ranza ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Tabi ki hiçbir çocuk arabalı yatak alsanız hayır demezler. Özellikle erkek çocukların bu durumdan ne kadar mutlu olacaklarını her halde siz de tahmin ediyorsunuz.

Sayın anne ve babalar, sevgili çocuklar, ihtiyacınız olan oda takımları, ranza ve arabalı yatak ürünleri www.setay.com.tr adresinde sizleri bekliyor. Setay Mobilya ayrıcalığı ile sizlere sunulan bu ürünler hem çok kaliteli hem de çok kullanışlı.

Sadece bu kadar değil tabi ki aynı zamanda da uygun fiyatla sizlere sunulmaktadırlar. Setay Mobilya bir Bursa mobilya firmasıdır. Bursa ise mobilyanın başkentidir. Bursa'dan dünyaya açılan bu firma ile sizler de tanışmalısınız.