Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2431.05
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Hülya Avşar belediye başkan adayı mı olacak?

Hülya Avşar, Ayvalık Belediye Başkanı adaylığıyla ilgili açıklamada bulundu.
Hülya Avşar belediye başkan adayı mı olacak?
23 Ekim 2023 11:16:13
Hülya Avşar, Ayvalık Belediye Başkanı adaylığıyla ilgili açıklamada bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'ni yenileyerek spor ve yaşam kompleksi haline getirip tekrar hizmete açtı. Açılış programına katılan Hülya Avşar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile bir tenis maçı yaptı. Ayrıca, isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiği iddialarına karşılık, adaylık için henüz hazır olmadığını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 44 yıl boyunca kentin spor hayatına önemli katkılarda bulunan Ali Hikmet Paşa Tesisleri'ni, 3 yıl süren çalışmalar sonucunda modern bir spor ve sağlıklı yaşam kompleksi haline getirdi. Yenilenen Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi, bölgenin en büyük spor ve yaşam kompleksi olarak hizmete açıldı. Açılış törenine, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Hülya Avşar, sporcular ve birçok önemli isim katıldı.

Tesis Balıkesir'e büyük katkı sağlayacak

Başkan Yücel Yılmaz, tesisin Balıkesir'e büyük katkı sağlayacağını belirterek, spor kulüplerine daha iyi bir altyapı sunacaklarını ifade etti. Açık tenis kortunda Hülya Avşar ile bir tenis maçı yaparak, tesisin önemini vurguladı.

Adaylık için henüz hazır değilim

Hülya Avşar ise tenis maçı sonrası Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek, Balıkesir'e değerli bir spor tesisi kazandırıldığını ifade etti. Ayrıca, Ayvalık Belediye Başkanlığı adaylığı iddialarına karşılık, adaylık için henüz hazır olmadığını ve seçilirse sahile restoranlar yaparak, spor alanları oluşturarak, bakım ve temizlik konularında vatandaşları bilinçlendirecek projelerle hizmet etmeyi düşündüğünü belirtti.