Dolar (USD)
32.31
Euro (EUR)
34.54
Gram Altın
2408.48
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İbrahim Tatlıses'ten Beren Gökyıldız'a kilo uyarısı

İbrahim Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'ı kilolarıyla ilgili yaptığı eleştiri sosyal medyada olay oldu.
İbrahim Tatlıses'ten Beren Gökyıldız'a kilo uyarısı
12 Temmuz 2023 12:54:51
İbrahim Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'ı kilolarıyla ilgili yaptığı eleştiri sosyal medyada olay oldu.

Anne, Kızım, Kocamın Ailesi gibi birçok başarılı diziyle hafızalara kazınan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın son hali gündem olmuştu. Şimdilerde 14 yaşında olan Gökyıldız yeni dizisiyle ekranlara geri döndü.

Kanadalı bir televizyon dizisi olan Anne With An E'nin uyarlaması olan Yeşil Vadi'nin Kızı’nda rol alan Gökyıldız’a İbrahim Tatlıses’ten eleştiri geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlıses “Yeşil Vadi’nin Kızı’nın 5/6 kilo vermesi gerek, kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara’da kebap salonunda görmüştüm. Kebaba düşkünlüğü sürmez inşALLAH. Abisini dinlerse sevinirim, iyi çalışmalar kızım seni izliyorum.!!” dedi.

Eleştiri yağmuruna tutuldu

Bu eleştiriyi yerinde bulmayan sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirdi. Kullanıcılar ,“Torunu yaşında. Yersiz bir eleştiri olmuş, hatta hadsiz kaba” , “Henüz ergenliğin başında olan bir kız çocuğuna kilolusun demek psikolojik bir yıkımdır ki bunu sosyal medyayadan yayınlamak daha büyük bir yıkım”, “Torunun yaşındaki çocuğun kilosu sana mı kaldı?” , “Ergenlik çağında küçücük bir kız o, kilo da verir boyu da uzar… Gereksiz bir uyarı” şeklinde yorumlar yaptı.

ibrahim_a43af67ca3ba9f3603e76def907627d3.jpg

Beren Gökyıldız kimdir?

29 Eylül 2009'da İstanbul’da doğdu. Beren Gökyıldız, oyunculuk kariyerine çok küçük yaşlarında başladı ve izleyicilerin ilgisini çekti. Gökyıldız, oyunculuk kariyerine Kocamın Ailesi dizisi ile başladı. Bu dizide Pelin Okay rolüne hayat verdi ve büyük bir ilgi topladı.

Küçük yaşlarda olmasına rağmen performansını başarıyla sergileyen oyuncu, daha sonra birçok dizide, filmde ve programda rol aldı.