İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Filistin İçin Özgürlük Konvoyu!
Gazze’deki mazlumların sesine ses verebilmek için Türkiye’nin dört bir yanından binlerce araç ve on binlerce vicdan sahibi Filistin dostuyla 3 Kasım 2023 Cuma günü 10:00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan yola çıkıyor, 5 Kasım 2023 Pazar günü 14:00'da İncirlik Üssü'ne ulaşıyoruz.
01.11.2023

Apartheid rejimi İsrail’in Gazze’deki sivillere yönelik soykırıma varan saldırıları devam ediyor.

Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı ABD’nin takınmış olduğu İsrail yanlısı tutum, tüm dünyada büyük tepkilere neden oluyor.

Biz de tepkimizi gerçek muhataplarına haykırmak amacıyla ‘Filistin İçin Özgürlük Konvoyu’ sloganıyla Türkiye genelinden vatandaşlarımızın katılımıyla Adana’daki İncirlik Üssü’ne gidiyoruz!

Gazze’deki mazlumların sesine ses verebilmek için Türkiye’nin dört bir yanından binlerce araç ve on binlerce vicdan sahibi Filistin dostuyla yola çıkıyoruz.

yatay.jpg

İlk rota olarak konvoyun güzergahı, 3 Kasım 2023 Cuma günü 10:00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan başlayarak sırasıyla Kocaeli, Ankara ve Konya ile devam edip 5 Kasım 2023 Pazar günü İncirlik Üssü’nde sona erecek ve burada 14:00’da basın açıklaması yapılacaktır.

Diğer konvoy rotaları ve illerdeki salon programlarının da yer aldığı tüm detaylar, aşağıdaki görselde mevcuttur.

Ayrıntılı bilgi için; 0212 631 21 21 numaralı hat üzerinden İHH İletişim Merkeziyle irtibat kurabilirsiniz.

filistin-icin-ozgurluk-konvoyu-rota.jpg

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023