Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan, Togg'un satış sürecini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un seri üretiminin yapıldığı Gemlik Kampüsü'nde otomobillerin satış süreci hakkında önemli bilgiler verdi.
Erdoğan, Togg'un satış sürecini açıkladı
29 Ekim 2022 19:12:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un seri üretiminin yapıldığı Gemlik Kampüsü'nde otomobillerin satış süreci hakkında önemli bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg'un seri üretiminin yapıldığı Gemlik Kampüsü'ndeki açılış töreninde konuştu.

''Böylesine tarihi bir günde buluşmamızı nasip eden Rabb'ime hamd ediyorum'' Erdoğan, Togg'un satış sürecine dair önemli bilgiler verdi.

Otomobil için ön siparişlerin Şubat 2023 tarihinde toplanacağını açıklayan Erdoğan, şöyle konuştu:

''Togg'u 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz. Vatandaşlarımız Togg siparişlerini şubatta başlayacak ön satışla birlikte verebilecekler. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır.''

Fabrikadan direkt satış

Erdoğan, Togg'un aracız bir şekilde direk olarak fabrika tarafından satılacağını sözlerine ekledi. Erdoğan'ın açıklamasına göre satış sürecinde ise dijital ve fiziksel deneyim sunulacak, ardından sipariş alınacak.

'Birçok ülkede yolları süsleyecektir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşaAllah, Togg da önümüzdeki dönemde prestijli bir Türk markası olarak dünyanın birçok ülkesinde yolları süsleyecektir." diye konuştu.

Tayfun füzelerinin atılmaya başladığını anımsatan Erdoğan, "Yunan hemen televizyon yayınlarında, gazetelerinde Tayfun onların gündemine girdi. Daha durun bakalım bunun arkası gelecek." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Banttan indirdiğimiz aracın ilk tanıtımında 'Hani bunun fabrikası nerede?' diyerek kendi akıllarınca akıllarında alay edenler vardı, işte fabrika burada." dedi.