Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2397.03
BIST 100
10160.85
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İngiltere’de Eğitim

İngiltere’de Eğitim
15 Ocak 2020 17:06:00

İngiltere Ankara antlaşması vizesi türleri arasında öğrenci vizeleri de yer alıyor. Dil eğitimi, ilkokul, lisans, yüksek lisans, doktora eğitimlerini İngiltere’de tamamlamak isteyenler, firmanın yardımı ile vize başvurusuna bulunabiliyorlar. Firmadan danışmanlık hizmeti almanın birçok avantajı bulunuyor. İnternet sitelerinde genel bilgi verirken, danışmanlık hizmetleri ile vize başvurularının eksiksiz olmasını sağlıyorlar. Vize reddi durumunun yaşanmaması ve oluşabilecek sorunların önceden çözülebilmesi için profesyonel danışmanlık hizmeti sunuyorlar.

Öğrenci Vizeleri

İngiltere vizeleri için başvuru yapanlar, almak istedikleri vize türlerini belirmeli ve istenilen belgeleri tamamlamalıdır. Firma 2006 yılından günümüze çok sayıda kişiye danışmanlık hizmeti verdiğini ve öğrenci vizelerini almalarını sağladıklarını belirtiyorlar.

İngiltere’de eğitim görmek isteyenlerin başvuru yapabilecekleri vize türlerinden bazıları şunlardır;

  • Ziyaretçi öğrenci vizesi
  • Uzatılmış ziyaretçi öğrenci vizesi
  • Tier-4 Çocuk öğrenci vizesi
  • Tier-4 uzun dönem öğrenci vizesi

Ziyaretçi öğrenci vizesi 6 aydan kısa süreli dil eğitimi, spor ve hobi gibi eğitimler için verilen bir vizedir. Başvuru yapanların 18 yaşından büyük olması isteniyor. Çocuk öğrenci vizelerinde 4 ile 17 yaş arası istenmektedir.

Vize Destek Hizmetleri

İngiltere vizelerinin alınmasını kolaylaştırmak ve başvuruların doğru yapılmasını sağlamak için hizmet veren firma, ülkemizdeki hizmetlerine 2006 yılında başlamış ve günümüze kadar profesyonel danışmanlık hizmetlerini veriyor. Firma hizmetleri hakkında bilgi edinebilmek için ankaraantlasmasi.com sitesini inceleyebilir, kendi şartlarınıza göre hangi vize için başvuruda bulunabileceğinizi tespit edebilirsiniz.

Uzun Dönem Öğrenci Vizesi

Lisans, yüksek lisans, doktora gibi eğitimlerini İngiltere’de tamamlamak isteyenler, Tier-4 uzun dönem öğrenci vizesi almak zorundadır. Bu vizeyi almak isteyenleri, taşıdıkları şartları, eğitim durumlarını, almak istedikleri eğitimin süresini belirterek başvurularını yapabiliyorlar. Öğrenci vize türleri birden fazla olduğu için doğru başvurunun yapılabilmesi için firma alanında uzman ekipleri ile danışmanlık hizmetlerini isteyenlere sunuyor.

Vize Uzatmak

Ankara antlaşması İngiltere vizesi türlerinden birisini alan Türk vatandaşları, gidiş amacına göre 6 aydan kısa süreli veya 6 aydan uzun süreli vizeler alabiliyor. Ancak birçok kişi yaptığı işi devam ettirmek ya da eğitimini yarıda kesmemek için başvuruda bulunarak vize sürelerini her defasında 3 yıla kadar uzatabiliyorlar.