Dolar (USD)
32.16
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2472.00
BIST 100
10158.63
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İşgalci İsrail askeri Filistinli esiri canlı kalkan yaptı

10 Kasım 2023 10:56:00
İşgalci İsrail askerleri, El-Arub Mülteci Kampı'ndaki çatışmalar sırasında Filistinli bir tutukluyu canlı kalkan olarak kullandı

7 Ekim'den bu yanaFilistin'de soykırım suçu işleyen işgalci İsrail ordusu, dünyanın gözleri önünde katliam yaparken tüm dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Batılı basın kuruluşları Filistin'deki yaşanan vahşeti gizlemeye çalışırken işgalci İsrail'in işledi savaş suçlarının boyutu sosyal medya üzerinden tüm dünyaya servis ediliyor. Sosyal medya üzerinden yayınlanan videolarda işgalci İsrail'in katliamları gözler önüne serilirken internete düşen bir video bu kadar da olmaz dedirtti.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda İşgalci İsrail askerleri, El-Arub Mülteci Kampı'ndaki çatışmalar sırasında Filistinli bir tutukluyu canlı kalkan olarak kullandı.

Gözleri ve elleri bağlı esiri meydana getiren işgalci İsrail askeri, çömelen esirin arkasına geçerek siper aldı. Yayınlanan video büyük ses getirirken kendini dünyaya mağdur göstermeye çalışan İsrail'in oyunu suya düştü yorumları yapıldı.