Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İşgalci İsrail askerinden üzerinde Allah yazan bayrağa iğrenç saldırı

08 Aralık 2023 14:12:37
7 Ekim'den bu yana Filistin'de binlerce Müslümanı katleden işgalci İsrail'in katil sürüsü, üzerinde Allah yazan bayrağa idrarını yaptı.

Tüm dünyanın gözleri önünde binlerce Filistinliyi katleden işgalci İsrail, Müslüman devletlerin sessizliğinden güç alarak yeni skandallara imza atıyor.

Savaş hukukunu çiğneyerek hastane ve okulları bombalayan işgalci İsrail, 7 Ekim'den bu yana binlerce Filistinliyi katletti. Arap devletleri tarafından kaderine terk edilen Filistin için Türkiye elinden gelen tüm imkanlarını seferber ederken Netanyahu ve katil ordusunu uluslararası soykırım mahkemelerinde yargılamak için yoğun çaba harcıyor.

Üzerinde Allah yazan bayrağa idrarını yaptı

Körfez'in zengin ülkeleri işgalci İsrail'in katliamlarına karşı cılız sesler çıkarırken bu durumdan güç alan işgalci İsrail askerleri, Müslümanların kutsallarını hedef almaktan geri durmuyor. Sosyal medyada yayılan skandal görüntülerle Müslümanların sinir uçları ile oynanırken son olarak internete düşen bir video büyük infiale yol açtı.

Netanyahu'nun katil sürüsü bir İsrail askeri, üstünde Allah'ın ayetinin bulunduğu bayrağa idrarını yaptı. Olayı kayda alan bir kişi işgalci bu ahlaksızlığa tepki gösterirken Netanyahu'nun katil askeri sırıtarak yol yerinden uzaklaştı.

VF kat sağ